Ana Sayfa / Kadınca / Burç 23 Ocak yorumları
2017 YENGEÇ BURCU AŞK, PARA VE ARKADAŞ

Burç 23 Ocak yorumları

Günlük burç 23 Ocak Pazartesi. 23 Ocak burç yorumları 2017. Burcunuz bugün ne diyor, Bugünün en şanslı burcu 23 Ocak 2017.  23 Ocak akrep burcu. 23 Ocak balık burcu yorum ve analizleri. En etkili burç yorumları günlük ve astrologlara göre en şanslı burçlar.

 23 Ocak günlük burç yorumları 2017. Bugünün en şanslı burcu. işte ve aşkta kazanacak burçlar ve yorumları. Günlük burç yorumlarında en iddialı site.

23 OCAK BURÇ KOÇ YORUMU
Bugünün günlük burçları arasında Koçlar için özel bir parantez açmak gerekiyor. Dünkü gerirlimli konular üzerine düşünecek ve planlar yapacaksınız. İlişkilerinizde anlayış göstermeniz zor olabilir. Gününüz sonuç alacak şekilde gelişmeyebilir. Kendi planlarınıza bakacak paylaşımda bulunmak istemeyeceksiniz.

23 OCAK BOĞA
Boğa burcu koç gibidir, işin üstesinden gelir. Dünkü gerilimin ardından iş ortamınızla ilgili neler yapacağınız hakkında düşüncelere dalabilirsiniz. Gününüz birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili veya başka gruplarla beraber iş yapma ihtimali üzerinde düşünerek geçebilir. Ortaklaşa konularla ilgili sonuç beklememenizde fayda var.

PAZARTESİ 23 OCAK İKİZLER
İkizler artık kendinize gelin. Geriliminizin ardından hırslanarak kendinize yeni planlar programlar yapabilirsiniz. Çalışma şeklinizle ilgili yeni methodlar geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Yeni gruplarla çalışmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç odaklı bir gün olmayacaktır.

GÜNLÜK 23 OCAK YENGEÇ
Astrologlar uyarıyor. Evinizle ilgili, kendi isteklerinize dair konularda hırslanabilir harekete geçebilirsiniz. Bir an önce problemleri çözmek için davranabilirsiniz. Özel hayatınızda diğerlerinden yardım almanızın normal bir durum olduğunu anlamanız gerekecektir. O zaman ortaklaşa işlerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç almak için erken.

BURÇ GÜNLÜK 23 OCAK ASLAN
Dünkü gerilimin ardından ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı net olarak belirleyebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişi ve ortaklığınıza ait konularda kendi yerinizi ve konumunuzu belirlemek üzere harekete geçebilirsiniz ancak bugün sonuç odaklı olamayabilrisiniz.

BAŞAK
Maddi konularda yapabileceklerinizle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz.Gündelik hayatınız hareketli olabilir ve vaktinizi yakın çevrenize ayırmak için planlarınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ancak henüz sonuç odaklı birgün değil.

TERAZİ
Dünkü gerilimin ardından açıkça konuşarak kendinizi açıkça uzlaşma sağlayabileceğinizi düşünebilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili harcamalarınızı gözden geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç almanız hemen olmaycaktır.

AKREP
Dünkü gerilimin ardından yaşam şekliniz hakkında kendi düşüncelerinize dalabilirsiniz. İçinizden gelenleri netleştirebilirsiniz. Yaşam şeklinize dair yapmak istediklerinizi gerçeklşetirmek için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektini düşüneceksiniz. Tek başınıza kalmanızın zorlukları hakkında düşünebilirsiniz. Ancak bugün sadece netleştireceğiniz konuları düşünmekle geçebilir.

YAY
Dünkü gerilimin ardından arkadaş ve gruplarla olan ilişkileriniz hakkında konuşma yapmayı isteyebilirsiniz. Kendinizi gösterebilmeniz için daha fazla net olmayı, dinlemeyi öğrenmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Arkadaşlarınızla olan durum sonuca bugün ulaşmayabilir.

OĞLAK
Dünkü stresli durumların ardından iş hayatınızdaki durumlara müdahele ederek maddi konulardaki bütçenizi organize etmek isteyeceksiniz. Sahip olmak istediğiniz konuları gruplar aracılığıyla elde edebileceğinizi düşünerek hareket etmeye başlayabilirsiniz. İşle ilgili konular bugün sonuca gitmeyebilir.

KOVA
Dünkü streslerin üzerine ilişkilere bakış açınızla ilgili fikirlerinizi değiştirebilir çok verici olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak ve göstermek, Kabul ettirmek için iş hayatınızdaki faaliyetlerin gerekli olup olmayacağını düşünebilirsiniz.

BALIK
Ortaklaşa yatırımlar, ortaklaşa çalışmalar, bağlı bulunduğunuz konu ve kişilerle ilgili streslerden sonra üzerinde tekrar düşünebilir ve çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi geri çekerek arka planda kalmanızın iyi bir fikir olup olmadığını düşünebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar bugün sonuca gitmeyebilir.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting