Ana Sayfa / Kadınca / Burç günlük 30 Kasım yorumları

Burç günlük 30 Kasım yorumları

Bugün burç yorumları 30 kasım salı Burç yorumları ve analizleri. Burcun bugün ne söylüyor bu gün neler yapmalı nelerden kaçınmalıyız bilgisi. Burçlar ve yorumları, günlük burç yorum ve analizleri. 

Burç günlük yorumları 30 Kasım Salı günlük burç yorum ve analizleri. Bugün burcun ne söylüyor bilgisi. 30 Kasım 2021 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?


Bugün ne yapılabilir? Bugün Terazi burcunda ilerleyen Ay bir araya gelmek, sosyalleşmek ya da uzlaşıya gitmek için hareketli koşullar getiriyor. Duygularımızı daha fazla anlatmak isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle sosyal konular, gruplar ve gelecek yönünde ümit verebilecek uğraşlar içine girebiliriz. Aşkta ve beraberliklerde hoş ve romantik bir hava yaratmak da mümkün.


Nelerden kaçınmalı? Günü oldukça iyi değerlendirmeye bakalım. İlişkilerimizi yeniden gözden geçireceğiz. Bu dönemde Venüs sınırların ötesinde ilerlerken kendimizi daha farklı şekilde, daha bağımsız ve hatta iddialı şekilde ortaya koyabiliriz. İş ilişkileri, kurumsal görüşmeler ve anlaşmalar açısından uygun zamanlar yakalayabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Baykuş Daha derin düşünceler içindeyiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha rahat olmanın yollarını aramalıyız.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Sınırsız Hosting