Ana Sayfa / Kadınca / Burçların en üstün yetenekleri

Burçların en üstün yetenekleri

Hangi burç hangi yeteneğe sahiptir, üstün yetenekler burçlara göre. Tüm burçların üstün yetenekleri hangi burç hangi alanda yeteneklidir. Burç ve üstün yetenekler listesi. Burcunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim haberi. 

Burçların üstün yetenekleri listesi. Burçlara göre yetenekler hangi burç nede yeteneklidir. Kadın ve erkeğe göre burçların yetenek alanları ve üstün yetenekli burçlar. İnsanların hepsi doğuştan türlü yeteneklerle donanmıştır! Kimisi uzmanlık alanını keşfedip alkışlar içinde yaşarken kimisi içindeki cevherin yolunu bir türlü bulamamış ya da fark ettiği potansiyelinin ardından gidecek koşulları sağlayamamıştır. Ama uygun zemin oluşursa her insanın kendini gerçekleştirebileceği en az bir alan muhakkak vardır! Bakalım listemizde hangi burç, hangi alanda en başarılı olmak için hangi donanımlara sahip?

BURÇLARA GÖRE YETENEKLERİ

Koç       

Koç sahip olduğu tükenmez enerjisini doğru yönlendirebilirse, öncü karakteri ve yenilikçi ruhuyla harika bir girişimci olabilir. Esasen zeki hamleler yapan Koç birden çok şeye aynı anda heveslenir, aklına düşen fikri çoğu zaman mantık süzgecinden geçirmeden, uygun strateji kurmadan aceleyle hayata geçirmeye koyulur, bu aşamadan sonra iş şansa kalır. O da yardımcıysa Koç adımı en başarılı girişimcilerin en tepesine yazdırır!

Boğa    

Yaşam boyu bütçe kontrolü elinde, gözü cüzdanının üstünde, israftan, çarçurdan uzak yaşayan, kaliteye ve konfora önem veren Boğa’lar için fakir de doğsalar zengin ölecekleri rivayet edilir. Gelir gider dengesini hesaplamakta, tüm harcamalarını bir köşeye yazıp, paralarını biriktirmekte uzman olan Boğa’lar, listelerde en zengin olma namını ellerinde tutuyorlar! Garantici olmanın faydaları!

İkizler  

Zihni dünyanın en hızlı çalışan makinelerini sollayabilecek randımana sahip olan İkizler’in dört nala konuşup dinleyicilerinin beynini yakması normaldir! Sohbetinin ucunu kaçıran ortasından giremez, sonunu hiç anlamaz! Zihinsel performansı doruklarda olan İkizler’in klavyesi hızlıysa muazzam bir yazar olur ? Yok kırk saatte bir kelime yazacaksa tüm fikirler alır başını gider, kâğıt boş kalır! Bu yüzden önce ses kayıt cihazına konuşmaları ardından yazıya geçirmeleri önerilir!

Yengeç

Fazla mantıkçılara göre el lezzeti diye bir şey olmamakla birlikte Yengeç için yemekleri eser miktarda baharatlamanın sevgi eliyle bir ilgisi vardır! Biz de mantığı rafa kaldırıp Yengeç’in içgüdülerine kulak veriyor onun mutfağından tüten kokular bir başka, çörekleri anne eli değmiş gibi demekten yana kullanıyoruz oyumuzu! Ve mutfağında aşkla yemek yapan bir Yengeç’in en iyi aşçılar listesinde başı çekmemesi için hiçbir sebep görmüyoruz!

Aslan

Doğuştan teatral yeteneklerle bezenen, adım attığı her ortama sahne ışığıyla can getiren, çevresinin alkışları eşliğinde yaşayan Aslan’ın kabiliyetlerini saymakla bitiremiyoruz. Ne çok yakışıklı ne çok güzel ne de dayısından torpilli; onda başka bir ışık var! Bu kazanılan değil dünyaya yanında getirilen bir karizma! Aslan sahnelerin tozunu atmak isterse, rakip tanımaz, en yetenekli oyuncular listesinde kimselere pabuç bırakmaz!

Başak  

Bakışlarının iliştiği her resmin detayını görür, zerresindeki kusuru keşfeder ve onarılması için gerekli çözümü geliştirip harekete geçer Başak! Tüm dünyada var olan düzen Başak’lar diyarının sakinleri var oldukça korunur! Analitik düşünme yeteneği sayesinde bir Başak’ın uygun stratejiyi kurarak çözümleyemeyeceği sorun yoktur! Dünyanın en zeki insanları yine Başak’lar diyarında yaşar!

Terazi  

Zarafetine yakışır bir nezakette yaşar Terazi! Doğuştan bakışlarına ve içgüdülerine yerleşmiş estetik algı sayesinde, şıklıklarından ödün vermeden bir ömür yaşarlar! Bastığı yerlere kırmızı halı serilir, moda akımları onların öncülüğünde yayılır! Bakışları büyülü, gözleri puslu, dudakları belirgin, ciltleri bakımlıdır. Güzelliklerine düşkün olan Terazi burcu insanları, listelerin en güzel ve en yakışıklı alanlarında başı çekerler.

Akrep  

Gizemlere olan karşı koyulmaz merakları ve hep bilinmezliğini korudukları yaşamlarıyla cazibe merkezidir Akrep’ler! Karanlık taraflarını siyah kostümler içindeki görüntüleriyle perçinler, ihtiraslı duygularını tercih ettikleri deri kumaşlarla gösterirler. Akrep’lerin fantezi dünyalarının genişliği ve arzularının enginliği onlara seksi bir hava katar! Ve yaşayan en seksi insanlar Akrep’ler arasından çıkar.

Yay     

Yay’ın aklına bir olayın karanlık yanı kulaklarından sokulsa, gözlerinin önüne serilse, koca parşömenlere yazılıp pankartlara resmedilse akıllarına gelmez! Hevesle atıldıkları her macera onlar için uçsuz özgürlüklerinin deneysel zeminleridir ve tehlikeli yanlarını düşünmezler. Çoğu zaman başkaları için risk taşıyan eylemler onlar için heyecanla girişecekleri birer aktivite alanıdır. Ve nasıl oluyorsa başlarına çoğu zaman bir iş gelmez! Yay’lar dünyanın en şanslı insanları olarak listeleri altüst ederler.

Oğlak   

Oğlak disipline ettiği her işinde kaçınılmaz olarak başarıya ulaşır. Çok çalışır ve işini şansa bırakmaz! İstediği sonucu almak için en uygun planı kurar ve ona harfiyen uyar! Parayı yönetmek konusunda uzman olan Oğlak, özellikle başkalarının kaynaklarını kullanarak başarı kazanmak konusunda yeteneklidir! En başarılı CEO’lar stratejik Oğlak’lardan doğar!

Kova    

Alternatif düşünme, teknolojik gelişmeleri gün be gün takip etme, çağın ötesinin ihtiyaçlarını tespit edip uygun icatları geliştirme konusunda uzman olan Kova’lar geleneksel yöntemleri reddedip kendi fikirlerini yeni tekniklerle hayata geçirirler. Bir bilim insanında olması gereken tüm yeteneklerle doğuştan donatılmış olan Kova’lar var olan potansiyellerini açığa çıkarabilirlerse çağın en başarılı bilim adamları olmalarının önünde hiçbir engel yoktur!

Balık

Balık dünyevi hazzın ve telaşın girdabına kapılmadan, çıkarlarına kulak asmadan, merhametinin buyruğuyla yaşar! yüreğini tüm dünyanın ihtiyaç sahiplerine açan, gördüğü mağduriyete yardım elini uzatmak konusunda hassasiyet geliştiren Balık’lar dünyanın en hayırsever insanlarıdır! Balık’lar düşlerinde kurdukları sorunsuz dünyayı kurabilmek için ellerini taşın altına koyan insanlardır!

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting