Ana Sayfa / Kadınca / Burçların Şubat 2024 yorum ve analizleri

Burçların Şubat 2024 yorum ve analizleri

Şubat 2024 aylık tüm burç yorum ve analizleri. Burçların en şanslıları şubat ayandı. şubat 2024 parayı, aşkı bulacak burçlar. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık aylık burç yorumları Şubat 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı detayları burada. Şubat ayında hangi burcu ne bekliyor? Bu ay gökyüzünde neler oluyor neler! Şubat ayında aşk başta olmak üzere tüm duygularımızı iliklerimize kadar yaşayacağız. Hazır olun!
Şubat 2024’e hoş geldiniz. Bu ay güneş Balık burcuna giriyor ve Mars ve Venüs, herkesi aşk tanrısının oklarına karşı duyarlı hale getirmek için güçlerini birleştiriyor. Ayın başlarında haberci Merkür, hepimizi ilişki ve aşk hayatımız konusunda konuşmaya teşvik edecek. Kova burcundaki Yeni Ay, Ocak ayında belirlediğiniz hedeflerin çok ötesine geçmemize fırsat tanıyacak.

ŞUBAT AYI TÜMBURÇ YORUMLARI VE ANALİZELRİ 2024

bu ay burçları neler bekliyor şanslı burçla ve şanssız burçlar 2024 Şubat yorumları. Aşk başta olmak üzere tüm duyguları Şubat ayında iliklerimize kadar hissedeceğiz!
Balık burcu mevsimi başladığında herkes kendini her zamankinden daha yaratıcı hissedecek. Önümüzdeki birkaç hafta, dinlenmeye, şiir yazmaya ve sevdiklerinizle bağlantı kurmaya zaman ayırabilmeniz için iş/yaşam dengesine öncelik vermenizi teşvik ediyor. Balık burcu, Zodyak’ın son burcudur ve duygusal açıdan yüklü bir su burcudur, bu nedenle tüm hisleri özellikle aşkı iliklerinize kadar hissetmeye hazırlanın. Şubat ayı bazıları için stresli, bazıları için ise şehvetli olan Başak burcundaki Dolunay ile sona erecek.

Şubat 2024 astroloji takvimi: Hangi gün gökyüzünde neler olacak?
4 Şubat Pazar günü topluluk odaklı Kova burcuna geçen ilahi haberci Merkür sayesinde insanlar paylaşmaya hazır hale gelecek. Bu geçiş aynı zamanda bekar veya mutlu bir partner olmanıza bakmaksızın aşkı kutlamak için arkadaşlarınızla bağlantı kurmayı da teşvik edecek.

Ayın her evresinin çeşitli büyülü özellikleri vardır. Yeni ayla birlikte gökyüzünün kararması başlangıçlara işarettir. Zaman bir yanılsamadır, yıldız işaretleri. Yeni Yıl kararlarından zaten bıktıysanız veya hayal kırıklığına uğradıysanız, 10 Şubat Cumartesi gece yarısı Kova burcundaki Yeniay sırasında bunları bir kenara atmaktan çekinmeyin . Ve eğer yeni bir sağlıklı yaşam rutini başlatmak istiyorsanız tam zamanı.

İster kalp şeklinde herhangi bir şey içermeyen küçük ve rahat bir askıyla ilgileniyor olun, Sevgililer Günü, ayın ortasını aşkı kutlamak için ideal bir zaman haline getiren iki geçiş tarafından rezerve edilmiştir. İlk olarak 13 Şubat Salı günü seksi Mars Kova burcuna giriyor. Renk büyüsünde kırmızı, tamamen Mars’ın titreşimi olan tutkulu aşkla ilişkilendirilir. Bu geçiş, arkadaşlarla yapılan destansı kutlamalar içindir . Ardından, kısa bir süre sonra, 17 Şubat Cumartesi günü tatlı Venüs , Kova burcundaki Mars’la birleşiyor. Mars kırmızıysa, Venüs aşkın nazik, tatlı, pembe tarafıdır. Ve gerçek hayatta böyle bir renk şemasından nefret etseniz bile, yine de bu enerjilerin sevgi dolu dengesinin tadını çıkarabilirsiniz.

18 Şubat günü Güneş, bilge su burcu Balık burcuna geçiyor. Zodyakın son burcu olan Balık, şiirsel ve duygusal açıdan zeki bir burçtur. Önümüzdeki birkaç hafta, kendinizi yaratıcı projelere adamaya ve arkadaşlarınıza, ailenize veya sevgililerinize açılmaya teşvik ederek tüm ilişkilere derinlik kazandırın. Duygularınız hakkında konuşmak korkutucu geliyorsa, 23 Şubat Cuma günü tüm hisleri nasıl hissedeceğini bilen bir burç olan Merkür’ün Balık burcuna geçmesi sayesinde kozmik olarak cesaretlenmiş hissedeceğinizi bilin.

24 Şubat Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile ay yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. Bu, yeni ay sırasında yarım döngü önce belirlenen niyetlerin sonuçlarını veren, tezahürle ilişkili ay evresidir. Dolunaylar arzu edilen kariyer haberlerini getirse de, çılgın ateşli seksten bahsetmeye bile gerek yok, aynı zamanda biraz stresli de olabilirler. Bu ayın sizi ilkel tarafınıza yaslanmaya mı yoksa içeride kalıp dinlenmeye mi teşvik ettiği burçlara özel burçlarınızda ele alınmıştır, bu yüzden okumaya devam edin millet, Mart ayında görüşürüz.

Gelelim hangi burcu Şubat ayında neler bekliyor? sorusunun yanıtına… İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık Şubat 2024 aylık burç yorumları…

Koç aylık burç yorumu
Bu ay psişik yeteneklerinizi geliştiriyor ve sizi Sevgililer Günü’nü geleneksel olmayan bir şekilde kutlamaya teşvik ediyor. Mutlu bir partner olsanız bile, hayatınızdaki arkadaşlıklarınızı ve platonik aşkınızı kutlamak çok önemlidir. Seçtiğiniz ailenize yatırım yapmak başlı başına değerli bir hedef olsa da arkadaşlarınızla vakit geçirmek, 2024’ün geri kalanında sihirli şekillerde ortaya çıkacak zengin sonuçlara da yol açabilir. Ay Yeni Yılı, aynı zamanda Çin Yeni Yılı, Ejderha Yılı, size cesur olmanızı ancak ateş püskürtme yeteneklerinizi köprüleri yakmak için kullanmamaya dikkat etmenizi hatırlatır. Yukarıda bahsedilen artan sezgi, güneş rüya gibi Balık burcuna girdiğinde devreye giriyor. Tarot uygulamak, rüya günlüğü tutmak veya ruhsal uygulamanızı keskinleştirmenin bir yolu olarak size hitap eden herhangi bir şey yapmak için avantajlı bir zamandır. Geceleri sizi meşgul eden bir konuyu çevreleyen cevaplar ve netlik (evet, o endişe), onlara en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ortaya çıkar. Kendinize güvenmeyi unutmayın.

Boğa aylık burç yorumu
Şubat, kariyeriniz veya yaratıcı hobiniz için mükemmel bir ay, ay sonuna kadar sıkı çalışmanıza daha fazla dikkat çekmenize yol açıyor. Ancak destek için başkalarına ulaşırsanız en büyük başarıyı elde edersiniz. Bazen kendinizi savunmak için biraz zorlamaya ihtiyaç duyarsınız. Unutmayın ki gıcırdayan tekerlek yağı alır Boğa. Ay Yeni Yılı ve aynı zamanda Ejderha Yılı’nın başlangıcı olan Çin Yeni Yılı, size sandığınızdan daha cesur olduğunuzu hatırlatır. Şubat ayı temanız hayalleri gerçeğe dönüştürmekle ilgili ve yarattığınız ivmeye o kadar takıntılı olabilirsiniz ki Sevgililer Günü’nü unutabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, kimsenin yanlışlıkla ihmal edilmiş hissetmemesi için öncelikleri tartıştığınızdan emin olun. Balık burcu sezonu başladığında, bunca sıkı çalışmanın ve mesleki odaklanmanın ardından, önümüzdeki birkaç haftanın tamamı arkadaşlarla dinlenmekle geçecek. Boğa, kesinti yaşamayı hak ediyorsun. Sağlıklıdır ve uzun vadede sizi daha üretken kılar.

İkizler aylık burç yorumu
Şubat, manevi vahiyler ve mesleki gelişmelerle dolu, dönüştürücü bir evrim ayı olacak İkizler. Tek bir püf nokta var: Başkalarından öğrenmeye istekli olmalısınız. Son derece entelektüel bir işaretsiniz, ancak her şeyi bilmediğinizi kabul edebildiğinizde bilginizi daha da genişletebilirsiniz. Yıldızlar her zaman ekonomimizin eksikliklerini telafi edemez ama kozmik açıdan konuşursak Şubat ayı bolluk fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Endişelenmenize gerek yok ama diğer taraftan çok daha güçlü çıkacaksınız, bu ay sizden biraz iç muhasebe yapmanızı istiyor. Ancak topluluk odaklı Kova burcundaki gizemli yeni ay ile birlikte gökyüzü karardığında, strese saplanamayacak kadar meşgulsünüz. Bunun yerine, bu ayın derslerini olduğu gibi kabul etmeye çalışın: bir büyüme fırsatı.

Yengeç aylık burç yorumu
Tam da Sevgililer Günü’ne denk gelen çok sıcak bir ay içindesiniz. Bu aynı zamanda kişisel dönüşüm ve sihir ayıdır. Biraz büyü yapmaya var mısın? Eksantrik Kova burcundaki yeni ay, ister seks büyüsü ister cömert bir banyo olsun, sizi ritüellere katılmaya teşvik eder. Endişelenmeyin: Burcunuz, orgazmlarınızla nasıl büyü yapacağınıza dair kısa bilgiler içeriyor. Savaşçı gezegen Mars Kova burcuna geçtiğinde, böyle bir ruhsal öz bakım yoluyla teşvik edilebilecek göreviniz, ihtiyaçlarınızı öne sürerken bir sakinlik dengesi bulmaktır. İş yerindeki değişikliklerden oldukça felsefi hissetmeye kadar kişisel gelişiminiz, şiirsel Balık burcu mevsimi başladığında devam eder. Önümüzdeki birkaç hafta sizi değişimi işlerken bulacak. Ve Şubat ayı, Başak burcundaki dolunay ile yüksek bir notla sona eriyor ve bu ayın başlarında büyüler aracılığıyla yaptığınız niyet belirlemenin sonuçlarını alıyor.

Aslan aylık burç yorumu
Yıldızlar sana inanılmaz derecede romantik bir Sevgililer Günü yaşatmak istiyor Aslan. Yani bir şartla: Almak kadar vermenin de güzel bir duygu olduğunu unutmayın. Güneş tarafından yönetiliyorsunuz, bu yüzden bazen dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi geliyor. Bu ay biraz kıskançlık hissedebileceğinizi unutmayın. Ancak, oturup başkalarının sizi aramasını beklerseniz, kıskançlık duygularına kapılmanıza izin verilmez. Bu ay, size ulaşan kişi olmak için dışa dönük tarafınızı kullanmak zorunda kalacaksınız. Eğer bunu yapabilirseniz, Şubat son derece ateşli seks getirir. Güneş Balık burcuna girdiğinde kendinizi son derece yaratıcı hissedersiniz, bu da Aslan burcu insanlarının yeterince bahsetmediği bir yöndür. Her ne kadar özellikle sosyal bir ay olsa da (evde somurtarak oturmadığınız sürece), Şubat ayının sonundaki Başak dolunayı sizi içeride kalmaya ve güzellik uykusuna yetişmeye teşvik ediyor.

Başak aylık burç yorumu
Çoğu zaman burçlar, içe dönük stereotipinize meydan okumanın yollarından bahseder. Ancak Şubat, en derin dileklerinizi yerine getiriyor ve dinlenmeye öncelik vermeniz konusunda ısrar ediyor. Ancak bu ay kişisel bakıma yapılan vurguya rağmen ilişkilerinizi ihmal etmeyin. Başaklar mükemmeliyetçi olma eğilimindedir, ancak ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı iletmek için çalışabilirsiniz. Burçlar nakit vaat etmese de yıldızlar, savaşçı Mars’ın hamleleri sayesinde işte ilerlemek için mükemmel bir kaç hafta olduğunu söylüyor. Ayrıca hayatınızdaki en önemli ilişkide derinleşme var (kimden bahsettiğimizi biliyorsunuz). Son olarak ay, burcunuzda, ister birden fazla orgazm olsun, isterse bir arkadaşınızın en iyi arkadaş statüsüne ulaşması olsun, doruğa ulaşan bir dolunay ile sona erer.

Terazi aylık burç yorumu
Elbette tüm Terazi burcunun Sevgililer Günü takıntısı yoktur. Ancak sevgili Venüs’ün yönettiği ilişkilerin burcu olduğu için Cupid’in aşırı mesajlarından etkilenmemek sizin için zordur. Bununla birlikte, yıldızlar bu yıl V-gününde iyi bir zaman geçirdiğinizi gösterirken, ayın en sevgi dolu romantik zamanınız kırmızı ve pembe tatilden sonraki hafta sonuna denk gelebilir. Şubat ayrıca Venüs’ün sevginin yanı sıra güzelliği de yönettiğini hatırlamanızı istiyor. Cilt bakımına ya da sevimli yeni bir piercing’e, özellikle de bir kişisel bakım biçimi olarak kendinizi takıntılı hissetmenize neden olan herhangi bir şeye yatırım yapmak için harika bir zaman. Kendi sevgiliniz olmanın gücünü unutmayın, özellikle de çıkmıyorsanız. Venüs, ister romantik bir partnerden ziyade ister arkadaşlardan ister aileden olsun, tüm Terazi’yi sevgiyle kutsar. Artı, Balık mevsimi kendinizi daha fazla şımartmakta ısrar ediyor, o yüzden tadını çıkarın sevgili Terazi.

Akrep aylık burç yorumu
Şubat ayında sosyal çevrenizden biri size aileden olduğunu hatırlatacak şekilde ortaya çıkıyor. Göreviniz gardınızı düşürmek ve sağlıklı sınırları korumak ile insanları dışarıda bırakmak arasındaki farkı hatırlamaktır. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var ama bazen kendinizi dünyadan uzaklaştırma konusunda çok ileri gidebilirsiniz. Bu ay sosyal planları kabul edin ve dışarı çıkın. Yeni ay, bu sıralarda meydana gelen tesadüfi karşılaşmalara dayanan döngülerin başlangıcını müjdeliyor. Dolayısıyla, arkadaşlarla eğlenmek başlı başına değerli bir hedef olsa da, Şubat ayı aynı zamanda en beklenmedik şekillerde profesyonel ve romantik fırsatlara da yol açıyor. Balık burcu mevsimi başladığında, seks ve duygusallık merkezde yer alır ve kişisel bakımın önemini vurgular. Ayrıca ay sonunda parıldayan dolunay, hoş sürprizlerin ve neşenin tezahürüdür. Saklanmak istediğinizde bile sizi sosyal planlara evet demeye zorlayan bir ay.

Yay aylık burç yorumu
Hırslı ve bağımsız doğanızla gurur duyuyorsunuz. Ancak bu ayki kozmik göreviniz, başkalarından yardım kabul etmenize izin vermektir. Şanslı gezegen Jüpiter tarafından yönetilen, bolluğu çekme konusunda mükemmelsiniz, ancak yalnızca siz isterseniz. Bu ilkeler hem mesleki fırsatlarda hem de kişisel ilişkilerde geçerlidir. Şubat, Sevgililer Günü’nü getiriyor; Planlar hakkında size ulaşan kişi olun ve günü dilediğiniz gibi geçirme olasılığınız artacaktır. Bu ay aynı zamanda Ay ve Çin Yeni Yılı olup Ejderha Yılı’nı da beraberinde getiriyor. Güçlü bir ateş burcu olarak bu cesur ve tutkulu enerjiden keyif alırsınız. Yardım istemenin sizin için daha zor olabilecek ancak küratörlüğün zorluğuna değecek bir tür cesaret gerektirdiğini unutmayın.

Oğlak aylık burç yorumu
Meşgul Merkür Kova burcuna geçerek, dolu dolu bir ay geçirecek. Neyse ki aktifken daha mutlu oluyorsun Oğlak. Ancak arkadaşlara zaman ayıramayacak kadar meşgul olmayın. Birinin sana ihtiyacı var ve sen vermiş olmak için vermek istiyorsun ama aynı zamanda ihtiyacın olduğu gün geldiğinde karşılığında orada olacaklar. Yeni ay, ister daha fazla iş/yaşam dengesini kabul etmek ister yaratıcı bir yan işte ilerlemek olsun, yeni bir profesyonel döngü başlatır. Ve hem şiddetli Mars hem de tatlı Venüs, Sevgililer Günü civarında 2’nci Evinize taşındığında, yalnızca destansı bir romantizmle değil, aynı zamanda biraz para kazanma fırsatlarıyla da karşı karşıyasınız. Ayın sonundaki dolunayda olduğu gibi, kesinti süresini planlamayı unutmayın.

Kova aylık burç yorumu
Sezonunuz bu ay sona eriyor ve meşaleyi Balık’a devretmelisiniz, ancak korkmayın. Şubat ayı seksi bir dolunay ve lüks fırsatlarıyla birlikte geliyor. Ancak bu tür kozmik hediyeleri almak için önceliği kendinize vermeniz çok önemlidir. İhtiyaçlarınızı ihmal ederken etrafınızdaki herkesle ilgilenmekle ünlüsünüz. İlahi Merkür, bir durumla ilgili ne yapacağınızdan emin değilseniz, şimdilik hiçbir şey yapmamanın sorun olmadığını bilmenizi ister. Eylem her zaman gerekli değildir. Sevgililer Günü’nü ister sevin ister nefret edin, yıldızlar ay ortasında size sevgi gönderiyor. Sevginin içeri girmesine izin vermek için duygusal duvarları indirebilir misiniz? Güneş burcunuzdan çıktığında ve Balık burcu mevsimi başladığında, bu artık sizin mevsiminiz olmayabilir, ancak ekonomiyi kontrol edemesek de, biraz para kazanmak için kozmik açıdan avantajlı bir zamandır.

Balık aylık burç yorumu
Mutlu güneş dönüşü, Balık. Sezonunuz bu ay başlıyor. Şubat ayının başındaki psişik yeni ay, üzerinde düşündüğünüz bir durumla ilgili netlik sunuyor. Birkaç hafta sonra gökyüzü dolunayla aydınlandığında, yıldızlar sizi bu farkındalıklara göre hareket etmekle görevlendirir. Savaşçı gezegen Mars Kova burcuna geçtiğinde, ay boyunca devam eden yıldız görevlerinizden biri kendinizi savunmak ve hayır deme alıştırması yapmaktır. Bu, Balık burcunun başlamasından öncedir. O halde, sınırlarınıza saygı göstererek, sizin için ne anlama geliyorsa, kendinizi kutlamanız son derece önemlidir. Ancak son derece sade olsa bile bir partiye evet demeye çalışın. Güzel Venüs, güneş burcunuza girmeden önce bile sizi romantizmle kutsar. Ve bu gerçekleştiğinde herkes senin kadar bilge olmayı diliyor. Kendinizi kutlayacağınıza söz verin. Mutlu olmayı ve istediğini elde etmeyi hak ediyorsun.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting