Ana Sayfa / Kadınca / Bursa Bülbülü Disney+ yayınlanacak

Bursa Bülbülü Disney+ yayınlanacak

Bursa Bülbülü konusu ne, kim oynuyor ve ne zaman nerede yayınlanacak haberi. Ata Demirer’in Disney+ için çektiği Bursa bülbülü için geri sayım sürüyor.

Bursa Bülbülü izle Disney+ aramaları başlıyor. Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü’nün çekimleri başladı. Demirer setten ilk kareleri de yayınladı. Film Disney+ Türkiye’de ekrana gelecek.

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Bursa Bülbülü’nün çekimleri başladı. Yapımcılığını BKM Film’in, senaristliğini Ata Demirer’in, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği, kadrosunda; Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Tarık Pabuçcuoğu ve Özge Özacar gibi isimlerin yer aldığı film Balıkesir Erdek’te çekiliyor.

basliksiz-4a.jpg

Ata Demirer, yeni filminin sete çıktığını duyurarak yeni karakterlerden fotoğrafları paylaştı. Demirer filmde Cengiz Sezen karakterine hayat verecek. Film çekimleri tamamlandıktan sonra Disney+ Türkiye’de ekrana gelecek.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting