Ana Sayfa / İlginç / Bursa Hakyıldız Tekstil fabrikasında yangın
BURSA HAKYILDIZ

Bursa Hakyıldız Tekstil fabrikasında yangın

Kestel’de yanan tekstil fabrikası Hakyıldız’da büyük maddi hasar meydana geldi. bursa son dakika yangın haberleri.Bursa’nın merkez Kestel İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Hakyıldız Tekstil fabrikasında bu sabah patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangının söndürülmesi için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen 2 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı.

Bursa son dakika yangın haberleri. Bursa’daki Hakyıldız Tekstil Fasrikası’nda yangın çıktı. Kestel Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSAB) faaliyet gösteren Hakyıldız Tekstil fabrikasının kazan dairesinde meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Kısa sürede tüm fabrikayı saran yangının söndürülmesi için 8 itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Büyüyen yangın, Hakyıldız Tekstil yanında bulunan ‘Canat Kuruyemiş Üretim Tesisleri’ne de sıçradı. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen iki itfaiye eri ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bursa’nın bir çok noktasından görülen siyah dumanların yükseldiği yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

HAKYILDIZ TEKSTİL KİME AİT (BURSA)

Bursa’nın merkez Kestel Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hakyıldız Tekstil fabrikasının tesislerinde kiracı olarak bulunan Vitaless TGM ofis mobilyaları fabrikasında patlamayla başlayan yangından yakınında bulunan Canat Kuruyemiş ve Cafella Tekstil de etkilendi.  Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait 15 itfaiye ekibinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ile BUSKİ ve merkez belediyelerinin sulama araçlarının da kullanıldığı müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı. Fabrikanın iç bölümlerine giren itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting