Ana Sayfa / Yaşam / Bursa’da teleferik saatleri (Uludağ)
bursa uludağ'da teleferik çalışma saatleri

Bursa’da teleferik saatleri (Uludağ)

Uludağ’dan teleferik çalışma saatleri belirlendi. Bursa’dan Uludağ’a teleferikle çıkacaklar için teleferiğin ilk ve son çalışma saati gün içerisinde. 2016-2017 Bursa Uludağ kayak sezonu teleferik çalışma saatleri. Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’a teleferik ile çıkacaklara uyarı geldi.

Dünyanın en uzun teleferik hattı Bursa Uludağ’da ve yeni çalışma saatleri belirlendi. Bursa’dan Uludağ’a ve Uludağ’dan Bursa’ya teleferik saatleri ve ilk ve son teleferik çalışma saatleri bu sezon için belirlendi. 176 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli, 9 kilometre ile dünyanın en uzun teleferik hattı olan Bursa Teleferik, bugünden itibaren çalışma saatlerini tekrar düzenledi.
Bursa Teleferik A.Ş’den yapılan açıklamada, “Bursa Teleferik çalışma saatleri 19.12.2016 Pazartesi’den itibaren Sabah 08:00- Akşam 20:00 olarak güncellenmiştir.” denildi.

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting