Ana Sayfa / Manşet / Bursa’da uyuşturucu operasyonu

Bursa’da uyuşturucu operasyonu

Bursa’da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimler de var.

Bursa’da tarihi zehir taciri operasyonu. Bakan Soylu, Bursa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunun düzenlendiğini açıkladı. Yaklaşık 5 aylık takip sonrası düğmeye basılan operasyona 2 bin 22 personel katıldı, 132 zehir taciri ise gözaltına alındı.

Bursa’da sabah 05.00’te uyuşturucu operasyonuna giden polisleri uğurlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2,5 saat içinde 132 kişinin gözaltına alınmasının ardından 07.30’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’nde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Daire Başkanı, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur ile birlikte açıklama yaptı.

5 AYLIK TAKİP SONRASI DÜĞMEYE BASILDI

Bakan Soylu, uyuşturucunun kökünü ailelerin de desteği ile kazımaya kararlı olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

Bursa’da yaklaşık 7 ay önce başlayan ve 433 şüphelinin gözaltına alınmasıyla devam eden elde edilen bilgiler çerçevesinde 130 ayrı kişinin tespit edilmesi suretiyle uyuşturucu satan, gençlerimizi zehirleyen, aile değerlerimizi yok eden bir anlayışla birlikte mücadeleyi esas alan bir operasyonun düğmesine bastık.

bbbb.jpg

Nisan ayında başlayan ve yaklaşık 5 ayı aşkın bir takip neticesinde Allah’a şükür bu sabah 5 itibariyle hem Emniyet Genel Müdürümüz, Bursa Valimiz, Narkotik Başkanımız, Bursa İl Emniyet Müdürümüz ve jandarma komutanımız, sahil güvenlik komutanımız nezaretinde birlikte arkadaşlarımızı 5’te yola çıkardık.

2 bin 22 polis 220 araç bir helikopter, 3 iha, aynı zamanda 16 narkotik köpeği ile birlikte operasyon sabah itibariyle başladı. Şükürler olsun; kazasız ve belasız olmasını diledik. 132 hedefimizin tamamı gözaltına alındı. Biraz sonra hem sorguları yapılacak ardından da adliyeye teslim edilecek.”

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting