Ana Sayfa / Genel / Bursa’da yanan fabrikalar kime ait
GEBZE İLÇESİNDE BULUNAN ATABAY KİMYA FABRİKASINDA SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN YANGIN.

Bursa’da yanan fabrikalar kime ait

Bursa’da yanan fabrikalar kime ait. ne zamandır yanıyor, ne kadar zarar oldu sorularının cevapları.

Fabrikalarda ölen oldu mu, kontrol altına alındı mı.

Bura İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tesiste henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangın, bitişik

konumdaki iplik ile orman ürünleri fabrikalarını sardı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine İnegöl ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Fabrikalardan yükselen dumanın, ilçenin birçok noktasından görüldüğü bölgede, ekiplerin müdahalesi sırasında zaman zaman patlamalar yaşanıyor. Bu arada, civardaki fabrikalar da tedbiren tahliye edildi.

Ekipler, karadan ve havadan müdahaleyle, tek çatı altındaki 6 fabrikada etkili olan yangını kontrol altına almak için çalışmasını sürdürüyor.
Yangına müdahale için İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Balıkesir’den de itfaiye ekipleri destek olarak gönderilirken, Bursa ve Balıkesir Orman İşletme Müdürlükleri ile Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı bir helikopter de alevlere havadan müdahale ediyor.

Olay yerine giderek çalışmaları yerinde takip eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, 100’e yakın personelle yangına müdahale edildiğini belirterek şunları söyledi:

* “Orçal isimli mobilya fabrikasında saat 15.30 gibi yangın çıktı. İlk 6 dakikada ekipler müdahaleye başladı. Bütün ekiplerimizi buraya sevk etmiş bulunmaktayız. Şu an itibarıyla 50’ye yakın araçla, 100’e yakın personelle müdahale ediliyor. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğünden 1 helikopter, Balıkesir ve İl Jandarma Komutanlığından 1’er helikopterle müdahale ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting