Ana Sayfa / Manşet / Bursaspor-Amedspor maçı olayları neoldu

Bursaspor-Amedspor maçı olayları neoldu

Bursa’da olaylı maç. Amedspor’un bursa deplasmanı kötü bitti. Bursaspor-Amedspor maçında ne oldu tribünlerde hangi pankartlar açıldı beyaz toros ne demek? Bursaspor ile Amedspor’un bugünkü maçı öncesi, iki tarafın taraftarları birbirine girerken, sahaya çıkan Amedspor oyuncuları saldırıya uğradı. Kaleci Cantuğ Temel’in yaralandığı, dehşete düşüren saldırı anları kameralara yansıdı. Maça hiçbir şekilde ara verilmezken, tribünlerinde ‘Yeşil’ lakaplı Mahmut Yıldırım, JİTEM’in kilit isimlerinden ‘Pala’ lakaplı Cem Ersever ile faili meçhul ölümlerin sembolü Beyaz Toros afişleri açıldı. Bursaspor tribünlerinden saldırılar sürüyor.

Bursaspor-Amedspor maçında olaylar çıktı. Bursaspor-Amedspr maçı ne oldu olayları ne kim ne dedi. TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. hafta maçında Bursaspor ile Amedspor’un bugün 14.00’te başlayan karşılaşma öncesi, Amedspor’un sosyal medya hesabından maç öncesinde sahada ve tribünlerin karıştığı görüntüler paylaşıldı.

Ardından yapılan paylaşımda da “Bursaspor maçı için sahaya çıkan takımımıza saldırı gerçekleşti” ifadeleri kullanıldı. Ardından Bursaspor’un tribünlerinde ‘Yeşil’ lakaplı Mahmut Yıldırım, JİTEM’in kilit isimlerinden ‘Pala’ lakaplı Cem Ersever ile faili meçhul ölümlerin sembolü Beyaz Toros afişleri açıldı.

1-008.jpg

KALECİ YARALANDI

Maçın ilk beş dakikası, tribünlerden sahaya pet şişe ve yanıcı madde fırlatılmasıyla geçti. Maç başlangıcında ve ilerleyen dakikalarda Amedspor kalecisi Cantuğ Temel’in başına iki kez sert cisim isabet etti. Sahaya bıçak ve mermi de atıldığı görüntülendi. Sağlık ekibi sahaya girdi. Ekiplerin müdahalesinin ardından Temel, oynamaya devam etti. Hakem bunlara karşın maça ara vermezken, taraftarların saldırısı sürüyor.

DİYARBAKIR BAROSU’NDAN SUÇ DUYURUSU

Diyarbakır Barosu, maçta yaşananlarla ilgili suç duyurusunda bulundu. Baro, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma, hakaret ve görevi kötüye kullanma suçlarının işlendiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting