Ana Sayfa / Genel / Bursaspor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti 13 Ocak

Bursaspor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti 13 Ocak

Bursaspor Trabzonspor maçının sonucu golleri ve geniş özeti 1-2. Trabzon, Süper lig’in ikinci yarısına fırtına gibi başladı Bursaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. 

Maç sonucu Bursaspor Trabzonspor 1-2 özeti ve maçın golleri. Süper Lig 2016-2017 ikinci yarısı 13 Ocak Cuma Günü Bursaspor Trabzonspor maçıyla start aldı. Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının açılış maçında Trabzonspor, uzun süre 10 kişi oynadığı deplasmanda Bursaspor’u 2-1 mağlup etti.
Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının perdesi, nefes kesen bir mücadele ile açıldı…

ERSUN YANAL 3 PUANLA LİGE BAŞLADI
Ligde tarihinin en kötü ilk yarılarından birini geriden bırakan Trabzonspor, üst sıraları zorlayan Bursaspor’u deplasmanda devirdi.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan bordo-mavililer, genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile 12. dakikada öne geçti. Baskısını artıran ve arka arkaya pozisyonlara giren Fırtına, 28. dakikada farkı ikiye çıkardı. Yusuf Yazıcı’nın asistiyle topu gönderen Uğur Demirok takımını rahatlattı.

BURSASPOR AĞIRLIĞINI KOYDU

Farkın ikiye çıkmasının ardından oyunun kontrolünü eline alan ve savunmada boşluklar vermesine rağmen çok adamla hücum eden ev sahibi ekip, aradığı golü 40. dakikada Kubilay Kanatsizkus ile buldu. İlk yarı bu golün ardından 2-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI KIRMIZI KARTLA BAŞLADI

Trabzonspor’da Dame N’Doye, 48. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın ikinci yarısında rakip kalede bir çok pozisyon yakalamasına rağmen Onur Kıvrak’ı geçemeyen Bursaspor, sahasında Trabzonspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 21’e çıkararak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı. Bursaspor ise 27 puanda kalarak haftayı boş geçti.

MAÇTAN NOTLAR

MEHMET EKİCİ KADROYA ALINMADI

İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile geçen Trabzonsporlu Mehmet Ekici, Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı

HAMZA HAMZAOĞLU TRİBÜNE GÖNDERİLDİ
Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, yoğun itirazlarının ardından Hamza Hamzaoğlu’nu tribüne gönderdi!

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting