Ana Sayfa / Ekonomi / Büşra Bıozkurt neci, nereli ve kim?

Büşra Bıozkurt neci, nereli ve kim?

Büşra Bozkurt nereli, yaşı, tik ve neci bilgileri. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ve babası hakkında iddialar ortaya atan Büşra Bozkurt neci, yaşı, kim bilgileri aranıyor.Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan, hakkında çıkan iddiaları reddederek yasal süreç başlatacaklarını söyledi.

Merkez Bankası eski çalışanı Büşra Bozkurt neci, nereli ve kim? Büşra Bozkurt’un MB Başkanı Erkan’ın babası hakkında ortaya attığı iddialar ne kim ne diyor bilgisi. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan’ın babası tarafından işten çıkartıldığına yönelik CİMER şikayetiyle gündeme gelen Büşra Bozkurt, baba Erkan’ın bir çalışanı tokatladığına ilişkin kamera kayıtları olduğu da iddia etti.

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan’ın babası tarafından işten çıkartıldığını söyleyen Büşra Bozkurt, “CİMER’deki şikayetlerim eksik bile” dedi. Bozkurt, baba Erkan’ın bir çalışanı tokatladığına ilişkin kamera kayıtları olduğunu iddia etti.

Sözcü gazetesinin haberine göre; Bozkurt, Erol Erkan’ın önüne gelene talimat yağdıran, fırça hatta tokat atan biri olduğunu ifade etti.

“Başkan Hanım 23 Aralık 2023’te ABD’ye gitti. Ben babasının bir talimatıyla 28 Aralık’ta işten atıldım. Başkan ABD’den dönmedi. Kendisiyle konuşup mağduriyetimi iletemedim. Erol Bey’in talimatlarına karşı çıkabilecek bankada bir tek kişi bile yok. Bir personeli asansörde tokatladığı bütün bankada konuşuluyor. Bu personeli işten attı, şikayet edeceğini duyunca geri aldı. Başkan’ın bunlardan haberi var mı?”
‘FIRÇA YEDİM, AŞAĞILANDIM, TEHDİT EDİLDİM’

“Ben ekmeğinin peşinde bir çalışanım ve ekmeğim yetkisiz bir kişinin talimatıyla elimden alındı. Küçücük çocuğumun rızkı çalındı. Başkan Hanım’ın çocuğu tabii ki kıymetli ama benim çocuğumun hiç mi önemi yok? Ben çocuğumu akşam okuldan almam gerektiğini, bu nedenle gece geç saatlere kadar çalışamayacağımı söylediğimde, torununa düşkün olan bir dededen anlayış bekledim ama fırça yedim, aşağılandım, tehdit edildim, işten atıldım.”

‘BABASI, BAŞKANLIK KATINA SADECE AİLENİN KULLANACAĞI ÖZEL MUTFAK YAPTIRDI’

“Bankada başkan ve üst yönetimin kullandığı bir mutfak var. Ancak, Erol Bey başkanlık katına sadece ailenin kullanacağı özel bir mutfak yaptırdı. Başkan’ın çocuğu için mutfağın yapıldığı söylendi. Bütün malzemelerin aşırı lüks seçilmesi rahatsızlık yarattı.

4 bin liraya çay bardağı alındığı söyleniyor. Lüks tabaklar, kaşıklar… Sayıştay denetim yaparsa hepsinin faturası ortaya çıkar. Aile bankadaysa özel mutfakta pişen yemekleri yiyor, evdeyse arabayla eve götürülüyor. Bazen sabah, öğlen, akşam yemek servisi yapılıyor. Hepsi kamera kayıtlarında var.”

Bu iddiaların doğrduluk payı hakkında en son açıklamaları da yayınlyayacağız. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gayşe Erkan’ın babası ise iddiaların doğru olmadığını ve gerekli yasal sürece başlayacaklarını açıkladı.

Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’ya konuşan Erol Erkan iddialarla ilgili olarak, “Böyle bir şey mümkün mü? Benim de bir kızım var. O da benim kızım sayılır. Bu tür bir komploya nasıl alet oldu, şaşırdım doğrusu?” yanıtını verdi.

‘SÜREÇ 5 OCAK VE ÖNCESİNDE BAŞLADI’

Erkan hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak şunları söyledi:

“Birileri düğmeye bastı ne yazık ki. Yalan haberleri, sistematik olarak devreye aldılar… Bu süreç 5 Ocak ve öncesinde başladı. Merkez Bankası’nda çalışan, bugünkü dayak attığım söylenen Kübra adlı bir kadın çalışan, Başkan ile görüşmek istiyor. Ancak Başkan ABD’de olduğu için görüşemiyor. Annesi ve babası olarak bizimle görüşmek istiyor. Bize anlattıkları dehşet vericiydi. Güya ben Kübra hanımı tokatlamışım.

Güya ben bir kadın çalışanı tokatlamışım diyerek bankada dedikodu çıkarılacak ve haber yapılacakmış. WhatsApp mesajlarında da Kübra adlı çalışanın adını kullanarak bizlere iftira atılacağı, başkanın da bizler üzerinden yıpratılarak itibarının yerlere serileceği amaçlanmıştı. Akşam da kendisine teşekkür mesajı gönderdik. Yaptığı tam anlamıyla iyi bir insanlık örneğiydi. Mesajlarda görebilirsiniz. Tarih 5 ve 6 Ocak. Kübra kızımız, sağ olsun Gaye Hanımla görüşmek için de bayağı çabalamış. Mesajlarda da belirtildiği gibi atılan iftiraya alet olmak istemiyor Kübra kızımız. Diyor ki ‘Ben kim olursa olsun iftiradan, kul hakkından korkarım. İnanıyorum ki er ya da geç, her şey ortaya çıkacak.'”

Erol Erkan, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın ve aile olarak da kendilerinin yargı sürecini başlatacağını aktardı.

İlginizi Çekebilir

Tavuk eti ihracatı yıl sonuna kadar yasak

Kanatlı hayvan ihracatı yasaklandı yıl sonuna kadar. Türkiye, tavuk eti ihracatını sınırlandırdı. Ticaret Bakanlığı, tavuk …

Sınırsız Hosting