Ana Sayfa / Kadınca / Büşra Develi-Burak Deniz aşkı

Büşra Develi-Burak Deniz aşkı

Büşra Develi ile sevgilisi Burak Deniz dudak dudağa öpüşürken gazetecilere yakalandı. Oyuncu sevgililer Burak deniz ile Büşra Develi aşkı evlilik yolunda ikilinin kısa süre içinde birlikteliklerine resmiyet kazandırmak istediği konuşuluyor. ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinin yıldızı Burak Deniz önceki gün sevgilisi Büşra Develi ile Nişantaşı’nda bir AVM’deydi.

Oyuncu Büşra Develi kaç doğumlu, nereli ve mesleği bilgisi. Önce birlikte yemek yiyen ikili daha sonra alt kata inmek için merdivenlere yöneldi. Merdivende birbirlerine sarılan çift, tam öpüşürken patlayan flaşlarla şaşırdı.Bunun üzerine Burak Deniz magazin muhabirlerine dönerek “Ayarlasak bu kadar denk getiremeyiz, zamanlamanız harikaymış.” dedi.

BÜŞRA DEVELİ ASLEN NERELİ KİM
Burak Deniz’in sevgilisi Büşra Develi’nin nereli olduğu, yaşı ve eğitimi merak ediliyor. Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’de doğmuştur. 4 kız kardeştirler. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya’ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul’a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı.
Büşra Develi, 2015 yılında İlyas Yalçıntaş’ın İncir şarkısının klibinde oynadı.

BÜŞRA DEVELİ ROL ALDIĞI YAPIMLAR
Büşra Develi, 2015 yılındaCem Karcıyönetmenliğindeki “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz,Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.
180 cm. boyunda ve 55 kğ. olan ve ilk defa bir dizide oynayan Büşra Develi’yi seyredenler oyuncu Juliette Binoche’e benzetmektedir.
Filmleri ve Dizileri :
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Selin) (Tv dizisi)

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting