Ana Sayfa / Kadınca / Çağrı Telkıvıran neci, nereli ve kim?

Çağrı Telkıvıran neci, nereli ve kim?

Çağrı Telkıvıran aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Defne Samyeli’nin yeni sevgilisi kendisinden kaç yaş küçük ve neci sorduları. Çağrı Telkıvıran’ın kim olduğu araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve Defne Samyeli ile çektirdiği fotoğrafla dikkat çeken Çağrı Telkıvıran’ın biyografisini sizler için derledik. Peki Çağrı Telkıvıran kimdir? Çağrı Telkıvan kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Çağrı Telkıvıran’ın Instagram hesabı ne? İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Çağrı Telkıvıran neci, ne iş yapıyor, mesleği ve yaşı kaç soruları. Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti.Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Çağrı Telkıvıran’ın kim olduğu en çok merak edilen konuların başında geliyor. Defne Samyeli ile fotoğraf paylaştıktan kısa süre sonra daha da popüler hele gelen Çağrı Telkıvıran’ın biyografisini sizler için derledik. Şarkıcı kimliği ile öne çıkan Telkıvıran aynı zamanda sosyal medyanın da gözde isimlerinden oldu.
Peki Defne Samyeli ile birlikte olduğu iddia edilen Çağrı Telkıvıran kimdir? Çağrı Telkıvan kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Çağrı Telkıvıran’ın Instagram hesabı ne? İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, mart ayında bir mekandan birlikte çıkarak aynı araçla uzaklaşmıştı. Basın mensuplarının “Aşk mı yaşıyorsunuz?” sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, günler sonra yaptığı açıklamada aşk iddiasını yalanlayarak “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” demişti.

Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

ÇAĞRI TELKIVIRAN KİMDİR?
Bugüne kadar birçok ünlü isim ile çalışan ve aranjör olarak karşımıza çıkan başarılı isim, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı yayınlarla birlikte takipçilerine müzik şöleni sunuyor. Son zamanlarda sosyal medyada daha da popüler hale gelen Çağrı Telkıvıran’ın Instagram’da 38,6 bin takipçisi bulunuyor. Ünlü aranjör; Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi başarılı isimler ile çalıştı.
2020 yılında ise kendi müziğini yapmaya karar verdi ve single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıkarak tam not almayı başardı. Seslendirdiği Kırmızı Karlar ve Olur mu şarkıları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaştı.

İlginizi Çekebilir

Yağmur Tektaş, Amerika’da öldü

Yağmur Tektaş neci, nereli ve kim? Yağmur tektaş öldü ölümü neden sorusu. Adanalı sosyal medya …

Sınırsız Hosting