Ana Sayfa / Genel / Calgon nerenin, hangi ülkenin

Calgon nerenin, hangi ülkenin

Calgon ne malı, kime ait ve hangi ülkenin ürünü firması hangisi bilgileri. Calgon İngliiz mi, Alman mı yoksa ABD ürünü mü? Calgon nasıl bir ürün ve hangi ülkelerde satılıyor bilgisi. Calgon, çamaşır makinaları ile hayatımıza girmiş bir temizlik ürünüdür. Bu ürün 1956 yılında Reckıtt Benckiser tarafından üretildi. Reckıtt Benkckiser kendi ismi adı altında ki şirketini 1823 yılında Almanya da kurdu.

Calgon kime ait, hangi ülkenin ürünü ve üreticileri kim bilgisi. Calgon ABD malı mı yoksa İngiliz ürünü mü bilgisi. Calgon nerede üretiliyor, kullanmak gerekir mi ve çamaşır makinalarını koruyor mu yararlı bir ürün mü bilgisi. Bu şirket ilk başlarda endüstriyel kimyevi madde üreterek satıyordu. 1956 yılından itibaren hayatlarımıza giren çamaşır makinasının üretimi ile bu firma hızlı tüketim ürünleri üretmeye başladı. Bu ürünlerin başında çamaşırmakinası için üretilmiş olan Calgon vardı. Ve bu saye de Calgon ortaya çıkmış oldu.

Calgon Nerenin Malı?
Almanya’da kurulan ve üretimini orada yapan bu şirket, aslında İngiliz kökenlidir. Kurucu olan Reckıtt Benckıser İngiliz’dir. 1823 yılında kurulan şirket zaman içerisinde dünyaya açılarak merkezini ise İngiltere’ye taşımıştır. Bunun ile birlikte dünya ya açılan marka 180 ülkede faaliyet göstermektedir. Ülkeler de ise 300 farklı marka üzerinden satışlar gerçekleştirmektedir.
Calgon Kaliteli Mi?
Calgonun kurucusu olan Reckıtt Benckıser, bu sektörde ki öncü firmalardan biri olmaktadır. 1826 yılında kurulan kimyevi faaliyet gösteren bu şirket, kireç sökücüler arasında en köklü firmaların başlarında gelmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar sektörde ki liderliğini elinde bulunduran şirket birçok yeniliği de beraberinde getirerek yeniden bu sektörde ki büyüklüğünü ortaya koymuştur. Bu sebep ile Calgon kaliteli mi sorularına bu sektörün öncülerinden olması ile cevap
verilebilir.

Calgon Kimlerin?
Calgon, 1826 yılında kurulmuş Reckıtt Benckıser adlı şirketin ürünüdür. Bu şirket Almanya da kurulmuş kimyevi maddeler üreten bir şirkettir. Fakat bu şirket Alman malı değildir. Kuruluşundan belli bir süre sonra merkezini Londra ya taşıyan bu şirket İngilizlere ait bir şirkettir. Ticari amaçlar ile Almanya da kurulan şirket, bazı kesimler tarafından Alman malı olarak bilinmektedir. Fakat Almanya ticarete ve üretime ev sahipliği yapan bir ülke olduğu için birçok ülke ve üyeleri zamanın da olduğu gibi halan de burada üretim yapmaktadır. İngilizlere ait bir marka olan Calgon, buradan 180 ülkeye 300 marka çeşidi ile hizmet vermektedir. Kireç çözücü alanında öncülerden olan bu şirket halen aktif olarak üretim yapmakta ve ülkemiz de de kullanıma sunulmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting