Ana Sayfa / Gündem / Call Of Duty Trabzon Havalimanı sahnesi

Call Of Duty Trabzon Havalimanı sahnesi

Call Of Duty Black Ops Cold War oyununda Trabzon havalimanı sahnesi var. Trabzon Havalimanı dünyaca ünlü oyunun içinde yer alıyor. Birinci şahıs nişancı türündeki dünyaca ünlü aksiyon oyunu Call Of Duty serisinin “Black Ops Cold War” piyasaya sürüldü. Oyunda Trabzon Havalimanı da yer aldı.

Trabzon Havalimanı Call Of Duty Ops Cold War oyununda sahne oldu. milyonlarca Call Of Duty oyuncusu Trabzon Havalimanı’nda mücadele ediyor. Birinci şahıs nişancı türündeki dünyaca ünlü aksiyon oyunu Call Of Duty serisinin “Black Ops Cold War” piyasaya sürüldü. Oyunda Trabzon Havalimanı da yer aldı.

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software’in birlikte yaptığı ve soğuk savaş döneminde geçen “Call of Duty: Black Ops Cold War” sonunda çıktı.

Oyunun çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte de oyunun ilk 15 dakikası IGN tarafından paylaşıldı. Paylaşılan video ve oyunun ilk 15 dakikası Türkiye’de geçiyor. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun bir kısmı Trabzon Havalimanı’da geçecekti. Trabzon bölümü de daha ilk bölümden karşımıza çıkıyor.

DonanımHaber’de yer alan bilgiye göre; Trabzon Havalimanı’nda geçen bölüm gerçek olaylara dayanıyor ancak elbette oyunun senaristleri kendi yorumlarını da katmış.

İlginizi Çekebilir

Çökertilen 6 ilde 6 örgüt

Polis 6 ilde 6 çeteyi ve örgütü çökertti. hangi illerde hangi örgüt ve çeteler ile …

Sınırsız Hosting