Ana Sayfa / İlginç / Çanakkale iskele feribot kuyruğu uzadı

Çanakkale iskele feribot kuyruğu uzadı

Son durum Çanakale feribot kuyruğu 3 kilometreyi buldu. Tatilciler Çanakkale İskele’den dönüş yoluna geçti araç kuyruğu uzadıkça uzadı. Çanakkale feribot iskelesinde, tatilciler erken dönüşe geçince, çift sıra halinde iki kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Gestaş firmasına ait feribotlar, yoğunluk nedeniyle tarifesiz olarak sefer yapıyor.

Gestaş, Çanakkale iskele feribot servisleri ve tatilcilerin dönüş çilesi. Çanakkale’de Ecebat ve Kilitbahir’e geçmek isteyenler iskelede 3 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Tatilini, Ege ve Balıkesir’in Edremit Körfezi sahilleriyle Çanakkale’nin Assos ve Bozcaada gibi turizm merkezlerinde geçiren vatandaşlardan bazıları, Kurban Bayramının 3üncü gününde İstanbul ve Trakya’nın çeşitli kentlerdeki evlerine gitmek için dönüşe geçti. İzmir yönünden gelen tatilciler, feribot iskelesinde yoğunluğa neden oldu.

Gestaş firmasının, Çanakkale iskelesinden Eceabat ilçesine 2, Kilitbahir köyüne de 5 feribotla tarifesiz sefer yapmasına rağmen, tatilcilerin araçlarının oluşturduğu feribot kuyruğu, çift sıra halinde, 2 kilometreyi buldu.

İskele meydanından başlayan araç kuyruğu, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’nden Piri Reis Caddesi’ne kadar uzadı. Trafik polisleri, feribot kuyruğu nedeniyle bu güzergahtaki birçok ara sokağı trafiğe kapattı. Feribot sırasını düzenleyen trafik polisleri, bir yandan da şehir içi trafik akışını sağlamak için çalışıyor.

Bu arada, Çanakkale Boğazı’ndaki bir başka geçiş noktası olan Lapseki-Gelibolu hattında da tatilcilerin dönüşü nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Gestaş, bu hatta da 7 feribotla tarifesiz olarak sefer yapıyor. Bozcaada-Geyikli hattında 2 ve Gökçeada-Kabatepe hattında ise 3 feribotla sefer yapılıyor.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting