Ana Sayfa / İlginç / Çanakkale okullar tatil 30 kasım Salı

Çanakkale okullar tatil 30 kasım Salı

Çanakkale 30 kasım Salı okullar tatil. Türkiye geneli okulları tatil olan iller artıyor. Çanakkale’de yarın tüm resmi ve özel okullarda yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. dana önce İstanbul ve 4 ilde de okullar tatil olmuştu. Hangi illerde okullar tatil oldu 30 kasıl salı bilgileri. İstanbul’Dan sonra 4 ilde daha okullara lodos tatili geldi. Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle yarın Kocaeli, Bursa, Yalova ve Sakarya’da da yüz yüze eğitimin bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı.

30 kasım Çanakkale okullar tatil oldu fırtına nedeniyle. İstanbul’dan sonra 5 ilde daha okullar tatil edildi. Çanakkale’de eğitime bir gün ara verildi 30 kasıl Salı bilgisi.

Okulları tatil olan iller 30 kasım Salı belli oldu. 5 ilde okullar lodos nedeniyle tatil.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yarın yurdun birçok bölümünde fırtına yaşamı olumsuz etkileyecek.

Vali Yavuz, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağını belirtti.

SAKARYA’DA OKULLAR TATİL

Sakarya’da çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü. Şiddetli fırtına sebebi ile İstanbul ve Kocaeli’den sonra Sakarya’da da yarın yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili hemşehrilerim ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verdi.

YALOVA’DA TATİL KARARI

Yalova Valiliği’nden tatil ve idari izin kararıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

* Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; ilimiz genelinde devam eden olumsuz hava koşulları ve lodosun (yarın) 30 Kasım 2021 Salı gününde de devam edeceği bildirilmiştir.

* Hemşehrilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında 30 Kasım 2021 Salı günü bir günlük ara verilmesi uygun görülmüştür.

* Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz, hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır.

BURSA VALİSİ TATİL KARARINI DUYURDU

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Twitter hesabından kentte okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Açıklamada şöyle denildi:

* Kıymetli Bursalı hemşehrilerim; hayatı olumsuz etkilemeye devam eden #Lodos nedeniyle 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime ara verilmiştir.

* Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

İSTANBUL’DA MOTOSİKLETLERE 1 GÜNLÜK YASAK

İstanbul’da saatteki hızı 130 kilometreye kadar ulaşan fırtına sonrası motokuryelik yapılmasına valilikten yasak geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya  moto kuryelik dışında motosiklet ve elektrikli scooterların da yasak kapsamında olduğunu bildirdi. Vali Yerlikaya’nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

  • İstanbul’da hayatı olumsuz yönde etkileyen lodos fırtınası nedeniyle; motosiklet kazalarının önlenmesi, trafik seyir ve can güvenliğinin korunması açısından Valiliğimizce alınan karar uyarınca;
  • Bugün saat 23.00’den yarın saat 18.00’e kadar; başta motokuryelik hizmeti yapan araçlar olmak üzere, motosiklet ve elektrikli scooter araçlarının trafiğe çıkmalarına müsaade edilmeyecektir.
  • Bu karar; özellikle yaz kış demeden büyük bir özveriyle çalışarak, hayatımızı kolaylaştıran moto kuryelerimizin can ve mal güvenliklerini korumak amacıyla alınmıştır.
  • Bu araçları kullanan hemşerilerimizin alınan karara hassasiyetle uymaları büyük önem arz etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası 2024 sonu tahmini

2024 yıl sonu Merkez Bankası dolar ve enflasyon tahmini. yıl sonu dolar ne olacak enflasyon …

Sınırsız Hosting