Ana Sayfa / Kadınca / Canan Ergüder Göğüs kanseri

Canan Ergüder Göğüs kanseri

Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, nereli ve Canan Ergüder meme kanseri oldu haberleri. Ünlü oyuncu Canan Ergüder göğüs kanseri teşhisi nedeniyle zor günler geçiriyor. ‘Menajerimi Ara’ dizisinde ‘Feris’ karakterini canlandıran Canan Ergüder, meme kanserine yakalandı.

Canan Ergüder kim, neci, nereli ve Canan Ergüder meme kanserine yakalandı haberleri. Hangi ünlü Türk kadınları meme kanserine yakalandı, meme kanseri öldürücü mü soruları.

Menajerimi Ara’da başrol oynayan Canan Ergüder’den hayranlarını üzen bir haber geldi. 43 yaşındaki oyuncuya meme kanseri teşhisi konuldu.

Instagram hesabından açıklama yapan Ergüder, yaşadığı süreci anlattı:

* Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım, niyetim sizlere ‘Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru.

* 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası ‘Menajerimi Ara’ ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum.

* Merak etmeyin, iyileşeceğim. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit.

* Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım ‘Menajerimi Ar’a ekip arkadaşlarıma, Star TV’ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım’a çok teşekkür ederim.

‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kenan Ece ile 2017 yılında nikâh masasına oturan Canan Ergüder’in Demir adında üç yaşında bir oğlu var.

Değerli okurlarımız Canan Ergüder göğüs kanserine yakalandı haberini verdi. Canan Ergüder ve eşi Kenan Ece ile meme kanseri ile ilgili daha fazla bilgi için Kenan Ece, Demir Ece, Canan Ergüder Instagram, Canan Ergüder Boyu, Canan Ergüder oğlu, Canan Ergüder kaç yaşında, Canan Ergüder, babası, Menajerimi Ara Canan Ergüder, Kanserli memenin fotoğrafları, Kanserli memenin dış görünüşü, 3 evre kanser yaşam süresi, Kanserli memenin ultrason görüntüsü, Memede kanseri ağrı yaparmı, İnvaziv duktal karsinom kanserin kacinci evresi, Emzirirken memede kanser belirtileri, C50 malign neoplazmı nedir terimlerini google da aratabilir ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting