Ana Sayfa / Spor / Caner Erkin Eyüpspor’da

Caner Erkin Eyüpspor’da

Arda Turan, Caner Erkin’i takımına aldı. Eyüpspor tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile anlaşma imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Başakşehir’den ayrılan ve futbol kariyerini sonlandıracağı iddia edilen Caner Erkin, Arda Turan’ın başında olduğu Eyüpspor ile anlaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Caner Erkin ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Eyüpspor Caner Erkin’i kadrosuna kattı. Caner Erkin, ArdaTturan’ın talebesi oldu. Başakşehir’den ayrılan ve futbol kariyerini sonlandıracağı iddia edilen Caner Erkin, İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile anlaştı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Caner Erkin ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

“RESMİ SÖZLEŞME İMZALADIK”
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız yaptığı açıklamada, “Caner Erkin’in menajeri ve kendisiyle görüştük. resmi sözleşmeyi imzaladık” dedi.

BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI
Futbolculuk kariyerine Manisaspor’da başlayan Caner Erkin, Galatasaray, CSKA Moskova, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Başakşehir formalarını terletti.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting