Ana Sayfa / Sağlık / Caner Karaer nereli, kimdir, neci

Caner Karaer nereli, kimdir, neci

Belediye otobüsünün çarptığı spiker Caner Karaer aslen nereli kaç yaşında ve hangi televizyonda spikerlik yapmaktadır sorusu. Caner Karaer yoğun bakımda tedavi görüyor son sağlık durumu. İstanbul Sarıyer’de İETT otobüsünün çarptığı spiker Caner Karaer yaşamı, bilgileri. 

Spiker Caner Karaer’e İETT otobüsü çarptı. hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor. Sarıyer’de belediye otobüsünün çarptığı Caner Karaer kimdir, nerelidir, yaşı bilgilerini sizler için derledik.

SPİKER CANER KARAER SAĞLIK DURUMU

İstanbul Sarıyer’de, İEET otobüsünün çarptığı ünlü spiker Caner Karaer ölümden döndü. Kaza Sarıyer Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi
İddiaya göre saat 11.30 sıralarında cadde üzerinde yürüyen Caner Karaer’e aynı istikamette seyir halinde olan İETT ’ye ait bir otobüs çarptı. Çarpma sırasında savrulan Caner Karaer’in başını yere vurduğu öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Karaer’i Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Başından darbe alan Karaer Hemen ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı şekilde geçtiği belirtilen Karaer’in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Caner Karaer’in eniştesi olduğunu ifade eden Mesut Okutan, “İç kanama nedeniyle ameliyata alınmış hemen. Ameliyat sırasında kanama temizlenmiş. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar mevcutmuş. Şu anda tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyor. 15 dakika sonra tomografisinin çekileceğini söylediler” şeklinde konuştu.

Haber spikeri Karaer’e çarptığı iddia edilen otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
CANER KARAER NERELİ, KAÇ DOĞUMLU VE NECİ
Caner Karaer, Türk sunucu. Mesleğe CNN Türk’te spor haberlerini sunarak başladı. Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv’ye geçerek Kahvaltı Haberleri ve Gün Ortası Haberleri’ni sundu. Daha sonra Show TV’ye geçerek Burçin Şimşek’le birlikte Sabah Haberleri ve Gül Akman’la birlikte 60 Dakika programını sundu. Halen Skytürk 360’ta Bu Sabah’ı sunmuştur.

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting