Ana Sayfa / Spor / Canlı Alanya-Galatasaray izle

Canlı Alanya-Galatasaray izle

Alanyaspor-Galatasaray canlı kupa maçı izle bugün saat kaçta ve hangi kanalda sorusu. 17 Ocak Ziraat türkiye kupası canlı maçları.

Canlı Alanyaspor-Galatasaray kupa maçı izle saati ve naklen yayın kanalı. Alanyaspor, Galatasaray’a da Trabzonspor tarifesi uygulamak istiyor. Süper Lig’in lideri Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Corendon Alanyaspor deplasmanına çıkıyor. Oynadığı son 12 resmi müsabakayı kaybetmeyen Sarı-Kırmızılı ekip, Akdeniz temsilcisini mağlup ederek adını çeyrek final etabına yazdırmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde bugün Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırbıyık Holding Stadı’nda yapılacak maç, saat 20.30’da başlayacak. Müsabaka, A Spor’dan yayımlanacak.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde lider tamamlayan Sarı-Kırmızılı ekip, tek maç eleme usulüne göre yapılacak Alanyaspor mücadelesini kazanarak Türkiye Kupası’nda da yoluna devam etmek istiyor. Geçen sezon Süper Lig’i 13. bitirdiği için kupaya 3. turdan başlayan Galatasaray, ilk olarak TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile karşılaştı.

Rakibini 7-0’lık skorla eleyen Sarı-Kırmızılılar, 4. turda ise TFF 3. Lig temsilcisi Yeşilyurt DÇ Ofspor’u 2-1’le geçti. Beşinci turda Spor Toto 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü ile eşleşen sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı 1-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi. Galatasaray ile Alanyaspor arasında Süper Lig’de yapılan maç, 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Sarı-Kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş ve Mathias Ross haricinde eksik bulunmuyor.

Galatasaray, oynadığı son 12 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor’a karşı yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, ardından ligde 9, kupada 3 maça çıktı. Ligde söz konusu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Okan Buruk’un öğrencileri, kupadaki 3 maçı da kazandı. Bu müsabakalarda 36 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

ALANYASPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

ZTK son 16 turu Alanyaspor Galatasaray maçı 17 Ocak Salı günü 20.30’da oynanacak. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda hakem Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı karşılaşma A Spor kanalından canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting