Ana Sayfa / Spor / Canlı Alanyaspor-Fenerbahçe izle

Canlı Alanyaspor-Fenerbahçe izle

Alanyaspor-Fenerbahçe canlı maçı izle 24 Eylül pazar saat 20.00’de. Fenerbahçe’nin Alanya deplasman maçı ve kadrosu. Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland zaferi sonrası lige geçişte kadroda büyük bir değişime imza atacak. Kartal’ın, yarınki Alanyaspor sınavında sahaya çıkaracağı ilk 11 ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

Canlı Alanyaspor-Fenerbahçe maçı izle pazar günü saat 20’de. Fenerbahçe Alanyaspor deplasmanına çok farklı bir 11 ile çıkacak. Sarı-Lacivertli ekip hem Avrupa hem de Süper Lig’de etkili performansıyla göz doldururken teknik direktör İsmail Kartal, yoğun maç temposuna rağmen bazı oyuncularını dinlendirmeyi başarıyor. Kartal, elindeki geniş kadronun planlamasını yaparken yarınki Alanyaspor maçında sahaya süreceği ilk 11’i şekillendirmeye başladı. Öte yandan Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde Manchester United’dan kadrosuna kattığı Fred’in performansı da göz dolduruyor
Fred takıma çabuk alıştı!

Premier Lig devi Manchester United’dan Fenerbahçe’nin yolunu tutan Fred, kalitesi ve oyun anlayışıyla Sarı-Lacivertli takımda kısa süre içerisinde fark yaratmayı başardı. Brezilyalı yıldız, kalitesinin yanı sıra arkadaşlarıyla olan uyumuyla da dikkat çekiyor. Fred, takıma uyum sağlama noktasında şu ana kadar hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadığını gösterdi.
Brezilyalı yıldızdan müthiş katkı

Fenerbahçe formasıyla Nordsjaelland karşılaşmasında 2 asist yaparak yıldızlaşan Fred, başarılı performansının devam edeceğine inanıyor. Fred, “Takım olarak çok çalıştık, herkes elinden gelenin en iyisini verdi. Bireysel performansımdan da mutluyum. İyi maç oldu. Güzel bir mücadele sergiledik. Kazanma serimize devam etmek istiyoruz. Şimdi yapmamız gereken şey hafta sonu oynayacağımız lig maçına hazırlanmak. Önümüzde çok fazla maç var. Zorlu maçlar oynayacağız. Kadromuzda olan her oyuncunun kendini hazır tutması gerekiyor. Oynayan herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve kendini hazır tutmaya çalışıyor. Bu da takım için önemli” dedi.
İsmail Kartal’ın ilk 11’i şekilleniyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, elindeki kaliteli geniş kadroya rotasyon ayarını erken verdi! Nordsjaelland maçına ideal 11’nin yerine 7 farklı isim süren tecrübeli hocanın, Alanya deplasmanında ise rotasyona zirve yaptırması bekleniyor. Yeniden formalarına kavuşup ilk 11’de sahaya çıkacak olan futbolcuların başında; kaptan Edin Dzeko, Tadic, Syzmanski, Ferdi Kadıoğlu, Becao, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek geliyor. Ancak Kartal’ın rotasyonu bir adım daha ileri götürüp kaleyi Livakovic’in yerine İrfan Can Eğribayat’a teslim etmesi, sakatlıktan çıkan Samet ve Miha Zajc’a da uzun bir aradan sonra forma vermesi sürpriz olmayacak.
‘Bu takımda herkes oynar!’

Kartal, Nordsjaelland maçı sonrası yaptığı açıklamada, her oyuncunun maça hazır olması için çalıştıklarını belirtmiş, “Ben ve ekibim kadroda yer alan oyuncularla aynı mesafedeyiz. Bu takımda herkes oynayabilir. Her oyuncumun her maça hazır olabilmesi için biz Samandıra’da geceli gündüzlü çalışıyoruz” demiş, rotasyonun bundan sonra süreceğinin sinyallerini vermişti.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting