Ana Sayfa / Spor / Canlı Alanyaspor-Fenerbahçe izle

Canlı Alanyaspor-Fenerbahçe izle

Alanyaspor-Fenerbahçe canlı maçı saati ve naklen yayın kanalı. Fenerbahçe, Alanyaspor maçından 3 puan bekliyor. Süper Lig son puan durumu yine değişiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ile farkı azaltmak için sahaya çıkıyor. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nden elendikten sonra tamamen lige odaklanmış durumda.

Canlı Fenerbahçe-Alanyaspor maçı için geri sayım başladı maç bu akşam oynanacak ve sarı lacivertliler 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Lider Galatasaray’ın ardından 2 maç eksikle 2. sırada bulunan Kanarya, rakibinin puansız kapattığı haftayı galibiyetle geçerek farkı 6 puana indirmeyi hedefliyor. Ligdeki son 6 maçında yenilmeyen (5G, 1B) sarı-lacivertlilerde cezalı Szalai ile sakat Luan Peres, Batshuayi ve Lincoln Henrique yok. Beşiktaş derbisi öncesi Serdar Aziz, Henrique, Mert Hakan, Ferdi, Zajc, Emre Mor ve Arao ceza sınırında.

Muhtemel 11’ler:
Alanyaspor: Runarsson, Fatih, Feddal, Furkan, Yusuf, Lusamba, Umut, CAvaleiro, Efkan, Efecan, Ahmed Hassan.
Fenerbahçe: Altay, Osayi, Samet, Serdar, Ferdi, Arao, Zajc, İrfan Can, Rossi, King, Valencia (Pedro).
ENNER VALENCIA SIKINTISI
Dünkü idmanın tamamında yer almasına rağmen adalesinde ağrı hisseden Valencia, Fenerbahçe’de sıkıntıya yol açtı. Ekvadorlu forvetin durumu maç saatinde netleşecek. Valencia oynayamazsa Joao Pedro ilk 11’de forma giyecek.

JESUS 3 PUAN İSTEDİFenerbahçe Alanya deplasmanına konuk olacak

Ligde geçtiğimiz haftayı bay geçen sarı-lacivertliler, son olarak Yukatel Kayserispor’u deplasmanda 2-1 yenmişti. 60 puanlı lider Galatasaray’ın arkasında 2 maç eksikle 51 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, rakibinin puansız kapattığı haftayı galibiyetle kapatarak puan farkını azaltmayı hedefliyor. İki takım arasında İstanbul’da ilk yarıda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 5-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe Alanya deplasmanına konuk olacak

Son 6 maçta 16 puan

Fenerbahçe, ligde oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, söz konusu müsabakalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladı.

Fenerbahçe Alanya deplasmanına konuk olacak

4 eksik

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Attila Szalai’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Luan Peres, Michy Batshuayi ve Lincoln Henrique forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Alanya deplasmanına konuk olacak

7 isim sınırda

Fenerbahçe’de 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Willian Arao forma giymesi ve kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting