Ana Sayfa / Spor / Canlı Altay – Kayserispor izle

Canlı Altay – Kayserispor izle

Altay-Kayserispor maçının canlı anlatımı., kim yener sorusu. süper Lig 1. hafta Altay-Kayserispor maçının tüm ayrıntıları maçın kadroları ve maçın başlama saati. 14 ağustos Süper Lig canlı maçları. Altay, en son 2002/03 sezonunda yer aldığı Süper Lig’de 18 yıl aradan sonra ilk maçına çıkacak, Kayserispor’u konuk edecek. İki takım da sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Peki, Altay – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 90 dakika öncesi muhtemel 11’ler ve detaylar haberimizde.

Canlı Altay-Kayserispor maçı izle saat kaçta. Altay-Kayserispor maçı ne olur., maç kaç kaç biter tahminleri. Süper Lig ‘e 2002-2003 sezonunda veda eden Altay’da özlem sona eriyor… İzmir ekibi, 18 yıl sonra ilk Süper Lig maçına çıkacak, Kayserispor’u konuk edecek. Ev sahibinde bir eksik yok, konuk ekipte ise Campanharo sakat, İlhan Parlak cezalı. Aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, koronavirüse yakanlanmış kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süreyle stadyuma girebilecek. Müsabakanın bilet fiyatları doğu tribünü 54.5, batı tribünü 218, VIP tribün 654 TL olarak açıklandı
Altay – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ALTAY-KAYSERİSPOR MAÇI NE OLUR, KAÇ KAÇ BİTER?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak Altay – Kayserispor maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak ve beIN Sports 2’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Altay – Kayserispor muhtemel 11’ler:

Altay: Lis, Cebrail, Murat, Bjorkander, Mehmet, Poko, Scuk, Thaciano, Rodriguez, Kappel, Paixao

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Karimi, Attamah, Fernandes, Emrah, Cardoso, Luckassen

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting