Ana Sayfa / Spor / Canlı Beşiktaş-Adana Demirspor izle

Canlı Beşiktaş-Adana Demirspor izle

#BJKvADS Beşiktaş Adana Demirspor canlı maçı izle saati ve karşılaşmanın kadroları bilgisi. Vodafone Park’ta 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1’de naklen yayımlanacak.

Canlı Beşiktaş-Adana Demirspor izle saati ve maçın kadroları.

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Adana Demirspor’u konuk ediyor.

Ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet ve bir beraberlikle 13 puan toplayan Beşiktaş, averajla lider durumda bulunuyor.

Beşiktaş ligin son maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Siyah-Beyazlılar 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Adana Demirspor ise ligdeki ilk galibiyetini 5. haftada Çaykur Rizespor’u evinde 3-1 yenerek elde etti. Ayrıca 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor, 5 puanla 15. sırada yer alıyor.

Vodafone Park’ta 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1’de naklen yayımlanacak.

Siyah-beyazlı takımda Adana Demirspor maçı öncesi 6 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş’ta Kevin N’Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş’ın sakatlıkları sürüyor. Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Necip Uysal ile Mehmet Topal da yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Savunma oyuncularının sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekipte stoper Welinton ise forma verilmesi halinde Adana Demirspor maçında görev alabilecek.

Üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle son lig maçında forma giyemeyen Valentin Rosier’in ise yarınki karşılaşmada oynaması bekleniyor.

Beşiktaş ile Adana Demirspor son olarak 11 Şubat 1995’ta karşılaştı. Adana’daki mücadeleyi Beşiktaş, 1-0 kazandı.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting