Ana Sayfa / Spor / Canlı Beşiktaş-Antalya kupa maçı izle

Canlı Beşiktaş-Antalya kupa maçı izle

Canlı Süper kupa maçı Beşiktaş-Antalyaspor izle hangi kanalda nerede oynanıyor bilgisi. bu akşam canlı maç izle Beşiktaş Antalyaspor. Süper Kupa finalinde bu akşam Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşacak. Saat 20:45’te Katar’ın Doha kentinde oynanacak olan karşılaşmada siyah beyazlılar, 2020-2021 sezonunu 3 kupa ile birlikte tamamlamak amacıyla sahaya çıkacak. Antalyaspor ise Nuri Şahin yönetiminde ilk kupasını kazanmak istiyor.

Canlı Beşiktaş-Antalyaspor süper kupa finali izle hangi kanalda saat kaçta bilgisi. Bu karşılaşma Doha kentinde yer alan Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi 5 bin seyircinin izlemesi bekleniyor. Ayrıca Katar’da bulunan taraftarlar Beşiktaş – Antalyaspor Süper Kupa mücadelesini tribünden ücretsiz olarak takip edebilecek.

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak. Beşiktaş – Antalyaspor mücadelesi ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

GS, Pendikspor’u eze eze yendi

Galatasaray, Pendikspor’u ez  eze yendi, Galatasaray’dan bol bol gol yiyen Pendiksporlu futbolcular sevinç gösterisi yaptı. …

Sınırsız Hosting