Ana Sayfa / İlginç / Canlı Beşiktaş-Fenerbahçe izle

Canlı Beşiktaş-Fenerbahçe izle

Beşiktaş-Fenerbahçe canlı maçı izle. Canlı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hakemi belli oldu. Sergen Yalçın ile Erol Bulut karşı karşıya geliyor, Fenerbahçe’de beraberlik ya da yenilgi durumunda Erol Bulut’un görevine son verilecek. Beşiktaş ise süper Lig şampiyonluğu için Fenerbahçe engelini farklı geçmek istiyor. Süper Lig’de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 21 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek.

Canlı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi izle saati ve maçın kadroları. Erol bulut kader maçına çıkıyor Beşiktaş derbisi ile birlikte. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin tüm ayrıntıları ve BJK-FB derbi hakemi. 21 Mart pazar Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ile ilgili ayrıntılar. Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. İki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe zirve için mücadele edecek. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? eşiktaş Fenerbahçe maçı hangi gün? BJK FB derbisi detayları…
Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Süper Lig’in zirvesi için mücadele edecek Beşiktaş Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi gün? BJK FB derbisi detayları…


BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 21 Mart Pazar akşamı saat 19:00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

BJK FB DERBİSİ MUHTEMEL İLK 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar, Attila, Novak, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, Valencia, Osayi, Thiam.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbinin hakemi Halil Umut Meler oldu..

Beşiktaş kader maçı olacak

Bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak Fenerbahçe, birçok yönden kader maçına çıkacak. Özellikle Kadıköy’de dip yapan sarı-lacivertlilerde hem son 3 senedir yapılan hatalar hem de sezon başından beri gelen yanlış kararlar bugünkü tabloyu hazırladı. Hem yönetim hem de teknik heyet tarafı çok tartışılır oldu. İşte Fenerbahçe’nin hayal kırıklığa giden yolu:

YÖNETİM TARAFI

3 senede 51 transfer gerçekleşti, 2 sportif direktör ve 6 farklı hoca görevlendirildi, sportif başarı hiç gelmedi. Bu sezon 24 transfer yapıldı, ancak Pelkas, Szalai ve Osayi-Samuel dışında nokta atışı isim olmadı.

3 senedir forvette sıkıntı

Forvet transferinde üç senedir sıkıntı yaşanıyor. Slimani ile başlayan süreç bu sezon Samatta, Cisse, Ademi gibi vasat isimlerle daha da kötü sürdü. Kadıköy’ün tüm büyüsü bozuldu. Üç senede hem derbilerde hem de lig ve kupada hedefler bir bir iç sahada tüketildi

İlginizi Çekebilir

Kanserli hastaya piyango çıktı

Piyango bu kez kanser hastasına adama vurdu. B’de büyük ikramiye kanser hastası adama çıktı. ABD’de …

Sınırsız Hosting