Ana Sayfa / Spor / Canlı Beşiktaş-Karagümrük izle

Canlı Beşiktaş-Karagümrük izle

Beşiktaş-Karagümrük canlı maç izle saati ve kanalı. Beşiktaş, sahasında Vavacars Karagümrük’ü konuk edecek Süper Lig zorlu İstanbul derbisi izle. İşte Beşiktaş’ın ilk 11’i.

Canlı Beşiktaş-Karagümrük izle internette canlı maç linkleri ve naklen yayınlayan kanallar bilgisi aranıyor. Süper Lig’in 3. haftasında heyecan devam ediyor. Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu’nda Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Beşiktaş – Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşmada ilk 11’ler belli oldu. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael bu mücadelede Necip Uysal ve Muleka’ya ilk 11’de şans verdi.
Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 3. haftasında Vodafone Park’ta karşı karşıya geliyor. Geçen hafta Alanyaspor karşısında 3 farklı üstünlüğü koruyamayan siyah-beyazlılar, İstanbul ekibini yenerek çıkışa geçmek istiyor.

BEŞİKTAŞ’TA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR
Sakatlıklarının ardından bireysel çalışmalara yeni başlayan Welinton Souza, Josef de Souza ve Atiba Hutchinson’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal karşılaşmada görev alamayacak. Bu dört oyuncunun dışında kırmızı kart cezalısı Emrecan Uzunhan da Fatih Karagümrük maçında yer alamayacak.

İŞTE İLK 11’LER
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Berkay, Salih, Gedson, N’Koudou, Muleka, Weghorst.

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Dresevic, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Shukurov, Ozdoev, Ahmed Musa, Borini, Levent Mercan, Diagne

BEŞİKTAŞ – FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş – Fatih Karagümrük maçı 21 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.
Sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Beşiktaş’ta cezası biten Cenk Tosun dönerken, 5 isim ise görev alamayacak.
beşiktaş-karagümrük 11’i
Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig ’de VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Basına kapalı gerçekleştirilen idman, yaklaşık bir saat sürdü. Teknik Direktör Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, taktik çalışmayla tamamlandı.

Siyah-Beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında, yarın (21 Ağustos) saat 21.45’te Vodafone Park’ta VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.
Vodafone Park’ta 21.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılığını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yapacak.

Mücadele beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak.

Ligde geçen haftanın en çok konuşulan sonuçlarından birine imza atan Beşiktaş, deplasmanda Corendon Alanyaspor’a karşı 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 beraberlikle bitirmiş ve İstanbul’a 1 puanla dönmüştü. İlk hafta maçında Yukatel Kayserispor’u son dakikada mağlup eden siyah-beyazlı ekibin ligde 4 puanı bulunuyor.

İlk hafta Alanyaspor’a 4-2 yenilerek sezona başlayan Fatih Karagümrük, ikinci haftayı ise bay geçti.
Cenk Tosun dönüyor
Beşiktaş’ta sezonun ilk kırmızı kartını gören Cenk Tosun’un cezası sona erdi.

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyen Cenk görev verilmesi halinde maçta forma giyebilecek.

5 eksik var
Sakatlıklarının ardından bireysel çalışmalara yeni başlayan Welinton Souza, Josef de Souza ve Atiba Hutchinson’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal karşılaşmada görev alamayacak.

Bu dört oyuncunun dışında kırmızı kart cezalısı Emrecan Uzunhan da Fatih Karagümrük maçında yer alamayacak.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting