Ana Sayfa / İlginç / Canlı Beşiktaş-Karagümrük maç izle

Canlı Beşiktaş-Karagümrük maç izle

Beşiktaş-Karagümrük maçı canlı izle bugün saati. Canlı maçlar 11 Mayıs 2021. Beşiktaş-Fatih Karagümrük açı kadroları maçın sonucu ve golleri sitenizde olacak. Derbide Galatasaray’a yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, 41. haftada Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor.

Canlı maç izle Beşiktaş-Karagümrük maçın kadroları. maçın canlı anlatımı. Beşiktaş, Süper Lig’in 41. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve beIN SPORTS 1’den yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ:

Ersin, Rosier-Welinton-Vida-N’Sakala, Souza, Ghezzal-Necip-Ljajic-N’Koudou, Larin

Ligde oynadığı son karşılaşmada Galatasaray’a deplasmanda 3-1 yenilen ve takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2’ye düşüren Siyah-Beyazlılar, 25 galibiyet, 6 galibiyet, 7 yenilgi ve 81 puanla lider durumda bulunuyor.
Süper Lig’deki ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Fatih Karagümrük ise 14 galibiyet, 12’şer yenilgi ve beraberlikle 54 puan toplayarak sıralamanın 9’uncu basamağında yer alıyor.

– İç sahada son maç
Fatih Karagümrük müsabakası Beşiktaş’ın bu sezon Vodafone Arena’daki son maçı olacak.

Vodafone Park’ta bu sene dikkat çekici bir performans ortaya koyan Siyah-Beyazlılar, Dolmabahçe’de oynadığı 19 maçta 45 puan topladı.

Ev sahibi olduğu karşılaşmalarda Beşiktaş, 14 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alırken, iç sahada oynadığı son maçta Atakaş Hatayspor’u 7-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

– Nkoudou döndü, Atiba cezalı
Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan ve tedavisi tamamlanan N’Koudou takımdan ayrı çalışmalara başlarken, teknik direktör Sergen Yalçın tarafından Bernard Mensah’la birlikte kadroya alındı. Riske edilmeyecek Gökhan Töre ise Fatih Karagümrük maçında takımını yalnız bırakacak.

Sakatlıkları devam eden Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Ajdin Hasic’in yanı sıra yaşadığı sağlık problemini bir türlü atlatamayan Vincent Aboubakar, Karagümrük maçı kadrosunda yer almadı.

Sakat oyuncuların yanı sıra, Galatasaray maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Atiba Hutchinson da mücadelede görev yapamayacak.

– 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında
Beşiktaş’ta yarın oynanacak müsabaka öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Siyah-beyazlı ekipte Cyle Larin, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic ve Josef de Souza’nın üçer sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular yarınki mücadelede sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin son maçında Göztepe karşısında forma giyemeyecek.
BEŞİKTAŞ’TA 3 EKSİK
Beşiktaş Süper Lig’in 41.haftasında Karagümrük ile oynayacağı maçın kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda sakatlığı bulunan Aboubakar, Gökhan Töre ile cezalı Atiba yer almazken Mensah ile Nkoudou listeye dahil edildi
Beşiktaş Süper Lig’in 41.haftasında Karagümrük ile oynayacağı maçın kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda sakatlığı bulunan Aboubakar, Gökhan Töre ile cezalı Atiba Hutchinson yer almazken Galatasaray derbisinde yer almayan Mensah ile Nkoudou ise listeye dahil edildi.
Beşiktaş’ta daha önce sezonu kapatan Cenk Tosun ve Hasic ile birlikte Oğuzhan Özyakup’un da kalan iki lig maçında görev yapması beklenmiyor.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting