Ana Sayfa / Spor / Canlı Beşiktaş-Serik Belediye maçı izle

Canlı Beşiktaş-Serik Belediye maçı izle

9 Kasım canlı kupa maçları. Beşiktaş-Serik Belediyespor maçı canlı izle kanalı. Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu mücadelesinde Beşiktaş, TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’u konuk edecek. Peki Beşiktaş – Serik Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11 ve son gelişmeler haberimizde…

Beşiktaş-Serik belediye maçı ,canlı yayını maç saat kaçta sorusu. Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu mücadelesinde Beşiktaş, TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’u konuk edecek.

Beşiktaş - Serik Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vodafone Park’ta saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek. 

Beşiktaş - Serik Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş – Serik Belediyespor mücadelesini A Spor canlı yayınlayacak.

Beşiktaş - Serik Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Tek maç eleme usulüyle yapılacak 4. tur mücadelesinde rakibine üstünlük sağlayan ekip, 5. tura yükselecek.

Beşiktaş - Serik Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

KARTAL GÖZÜNÜ BOATENG’E DİKTİ

Beşiktaş’ta öncelikli takviye yapılacak mevkilerden olan stoper için adaylar belirleniyor. Fransız ekibi Lyon’da forma giyen Alman futbolcu Jerome Boateng liste başına yazılan isim oldu. Daha önce de birçok kez Siyah-Beyazlılar ile adı anılan oyuncu için siyah beyazlıların rakam ve form araştırması yapmaya başladığı ileri sürüldü. Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun düşük bir bonservis ücretiyle alınabilme ihtimali nedeniyle listeye girdiği de iddialar arasında yer aldı. Bu sezon Fransız ekibinde fazla şansa bulamayan 1.92 boyundaki futbolcu son 4 mücadele forma giydi.

GHEZZAL GERİ SAYIMDA

Beşiktaş’ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, ayağındaki sakatlık nedeniyle ABD’de ameliyat edildi. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ghezzal’ın Beşiktaş’ın sağlık kurulu koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü’nün katılımıyla Duke Üniversitesinden Prof. Ned Amendola yönetiminde başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi. Rachid Ghezzal’ın rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağı aktarıldı. Cezayirli yıldız ise “Çok şükür bitti ve her şey yolunda. Her yolu denedikten sonra, son çare olan ameliyat kararını aldık. Tüm bu süreçte bana destek olan kulübüme, sağlık ekibine ve sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz çok değerliydi. Yakında yeşil sahalarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da tutuklanan 5 holiganın isimleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek terör estiren ve tutuklanan 5 holiganın isimleri. 13 saldırgandan 5’i tutuklandı …

Sınırsız Hosting