Ana Sayfa / Spor / Canlı BJK-TS izle kadrolar

Canlı BJK-TS izle kadrolar

Beşiktaş-Trabzonspor maçı canlı anlatımı ve maç kaç kaç soruları sitenizde olacak. Trabzonspor İstanbul’da BJK’yı yenmenin peşinde. Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında yarın Trabzonspor’u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı. Süper Lig’de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş kendi evinde Trabzonspor’u konuk edecek. Hafta içi Monaco ile zorlu bir karşılaşmaya çıkan Trabzonspor bu maçtan 4-0’lık galibiyetle ayrılarak derbi öncesi moral depolamıştı. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK TS derbisi hangi gün?

Canlı Beşiktaş-Trabzonspor izle maçın linkleri. Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaç kaç biter kim yener?

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor’u ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Dolmabahçe’deki dev düelloda ilk 11’ler belli oldu.

İLK 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele, Ghezzal, N’Koudou, Weghorst.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo, Bartra, Eren, Gbamin, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez.

Avrupa maçlarıyla heyecanlı dakikalar yaşayan futbolseverlerin heyecanı hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla devam edecek Süper Lig’de derbi mücadelesinin oynanacağı haftada zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş Trabzonspor maçı olacak. Her iki takımın da üç puan hedefinin olduğu karşılaşmada hakem Ali Şansalan görev alacak.

DERBİLERDE KIRMIZI KART İSTATİSTİĞİ

İki takım arasında oynanan son 5 maçta 4 kez kırmızı kart çıktı. Bu karşılaşmaların ikisinde Beşiktaş kırmızı kart görürken ikisinde de Trabzonspor kırmızı kart gördü.

Öte yandan iki takım arasındaki son 5 maçta 2 kez Trabzonspor galip gelirken 1 kez Beşiktaş kazandı ve 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, DERBİ SAAT KAÇTA?

BJK TS derbisi 16 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak. Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan mücadele saat 20.00’de başlayacak.

BEŞİKTAŞ TRABZOBSPOR MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş muhtemel 11’i: Ersin, Rosier, Tayyip, Welinton, Masuaku, Josef, Gedson, Salih, Ghezzal, Redmond, Weghorst

Trabzonspor muhtemel 11’i: Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Gomez

BEŞİKTAŞ MAÇA HAZIR

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, başkan Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın da izlediği belirtildi.

Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan idmanın, pasın ardından taktik çalışmasıyla tamamlandığı aktarıldı.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Siyah-beyazlılar, yarın 20.00‘de Vodafone Park’ta Trabzonspor’u konuk edecek.

AVCI ZE,AFER İSTİYOR

Trabzonspor Beşiktaş deplasmanında! İşte Abdullah Avcı'nın ilk 11'i

Avcı yönetiminde, üç büyük rakibi önünde son yenilgisini 2020- 21’in 27. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında 1-0’lık sonuçla yaşayan bordo-mavililer, 594 gündür ezeli rakiplerine boyun eğmiyor. Karadeniz devi, bu dönemde 8 karşılaşma oynarken 3 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

Trabzonspor Beşiktaş deplasmanında! İşte Abdullah Avcı'nın ilk 11'i

10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fırtına, bu periyotta 20 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü. Karadeniz devi, Avcı döneminde İstanbul takımları karşısında tek yenilgisini geçen sezonun son haftasında şampiyon olarak çıktığı maçta Başakşehir’e karşı 3-1’lik sonuçla aldı.

Trabzonspor Beşiktaş deplasmanında! İşte Abdullah Avcı'nın ilk 11'i

FIRTINA’DA 5 EKSİK

Fırtına’da sakatlıkları süren Dorukhan Toköz, Visca, Peres ve Serkan Asan bugün zaten kadroda olmayacaktı. Ayrıca kas ağrıları bulunan Djaniny de Beşiktaş maç kadrosuna alınmadı.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting