Ana Sayfa / Spor / Canlı Brezilya-Arjantin maçı olayları

Canlı Brezilya-Arjantin maçı olayları

Brezilya-Arjantin maçında olaylar çıktı. Arjantin soyunma odasına gitti. Messili Arjantin sahayı terk etti. Arjantin ile Brezilya maçının olayları nedenleri ve son durumu. Dünya Kupası elemelerindeki Brezilya-Arjantin maçı başladıktan 2 dakika sonra saha karıştı.

Brezilya-Arjantin maçında olaylar çıktı, maç durdu, Arjantin takımı soyunma odasına gitti. dünya Kupası elemelerinde büyük olay. Messili Arjantin sahayı terk etti.

Brezilya-Arjantin  maçı başladıktan 2 dakika sonra saha karıştı.  İki tarafın yedek kulübesi arasında başlayan tartışma sonrası oyun durdu.

Arjantin Milli Takımı soyunma odasına gitti.

BREZİLYA-ARJANTİN MAÇI DEVAM EDECEK Mİ?

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri’nde dünya futbolunun iki devi; Brezilya ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Arena Corinthians Stadı’ndaki mücadele saat 22.00’de başladı ve TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara geliyor. Grupta 7. maçlar sonunda Neymar’lı Brezilya 21 puanla birinci, Lionel Messi’li Arjantin de 15 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ev sahibi Sambacılar ile Tangocular, grupta henüz mağlubiyet yaşamadılar.
En son COPA America’da…

İki takım son olarak, COPA America Finali’nde karşılaşmış ve Arjantin, finali 1-0’lık skorla kazanmıştı. Messi de bu sayede ülkesiyle kariyerinde A Milli seviyedeki ilk şampiyonluğunu yaşamıştı. Bu arada Güney Amerika Elemeleri’nde takımlar 10 maç daha oynayacak. Grup aşaması tamamlandığında ilk 4 takım direkt Katar’daki finallerin yolunu tutacak, 5. ise Play-Off’tan bileti kapmaya çalışacak.

İlk 11’ler belli oldu!

Brezilya: Weverton, Danilo, Militao, Verissimo, Alex Sandro, Casemiro, Gerson, Everton Ribeiro, Lucas Paqueta, Gabigol, Neymar.

Arjantin: Martinez, Montiel, Romero, Otamendi, Acuna, De Paul, Paredes, Di Maria, Lo Celso, Lionel Messi, Lautaro Martinez.
Mücadelenin 6.dakikasında yaşanan olayların ardında Arjantin Milli Takımı soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı!

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı Ali Koç’un listesinde

Acun Ilıcalı, Ali Koç’un yönetim kurulu listesine girdi. Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı yönetici oluyor. Acun Ilıcalı, …

Sınırsız Hosting