Ana Sayfa / Spor / Canlı Denizlispor-Trabzonspor kupa maçı izle

Canlı Denizlispor-Trabzonspor kupa maçı izle

Denizlispor-Trabzonspor kupa maçı canlı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda sorusu. Trabzonspor, denizli deplasmanında kupa maçına çıkıyor. Denizlispor Trabzonspor canlı anlatım  bulabilirsiniz. Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor deplasmanda Denizlispor’a konuk oluyor. 9 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Futbolseverler, Trabzonspor Denizlispor maçını A Spor’dan şifresiz canlı izleyebilecek. İşte, muhtemel 11’ler…

Canlı Denizlispor-Trabzonspor kupa maçı izle bugün saat kaçta bilgisi. Denizlispor, evinde Trabzonspor7u ağırlayacak Ziraat Türkiye Kupası maçında. Denizlispor Trabzonspor A Spor canlı yayın aracılığıyla izleyicilerle buluşacak. Tek maç üzerinden oynanacak Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor, kupayı tarihinde 10. kez kazanmak için Denizlispor karşısına çıkıyor. TS Denizli anlık skor ve canlı anlatım 

DENİZLİSPOR TRABZONSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası’nda son 16 turunda Denizlispor ile Trabzonspor, Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 9 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 20.30‘da oynanacak maç, A Spor’dan şifresiz canlı yayın ile ekranlara gelecek.

Tek eleme usulüne göre oynanacak maçta kazanan taraf, çeyrek finale adını yazdıracak. Karşılaşmanın 90 dakikasının berabere bitmesi durumunda 15’er dakikalık iki devreli uzatma anlarına geçilecek. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa turu geçen taraf seri penaltı atışları sonunda belli olacak.

Trabzonspor’un 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor ile oynayacağı müsabakaya rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor. Bordo-mavililerin Çin Ligi ekiplerinden Wuhan’dan kadrosuna kattığı Jean Evrard Kouassi, Denizli maçının kadrosunda yer aldı. Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusunun Trabzonspor formasıyla ilk maçına bu akşam Türkiye Kupası’nda çıkması öngörülüyor. Deneyimli futbolcu, hücum hattında bu akşam Fırtına’nın en önemli kozlarından birisi olacak.

DENİZLİSPOR MUHTEMEL 11

Stachowiak
Tiago Lopes
Oğuz Yılmaz
Schwechlen
Gökhan Süzen
Djedje
Bünyamin
Özer Özdemir
Mustafa Çeçenoğlu
İlhan Depe
Ömer Şişmanoğlu

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

Erce Kardeşler
Serkan Asan
Hüseyin Türkmen
Ahmetcan Kaplan
İsmail Köybaşı
Berat Özdemir
Siopis
Yusuf Erdoğan
Yunus Mallı
Kouassi
Enis Destan

DENİZLİSPOR TRABZONSPOR MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

Süper Lig’de bu yıl açık ara farkla liderliğini sürdüren Trabzonspor, Türkiye Kupası’na 5. turdan itibaren dahil oldu. Bordo-mavililer 1. Lig ekibi Boluspor ile sahasında oynadığı maçı rotasyonlu kadrosuyla 1-0 kazandı. Karadeniz ekibine turu getiren golü Fode Koita, 48’de ağlara gönderdi.

3. turda kupaya dahil olan Denizlispor ilk maçında 3. Lig’den Şile’yi 1-1 biten maçta penaltılarla eledi. Sonraki turda yine 3. Lig’den Ağrı 1970’i 3-0 yenerek yollarına devam ettiler. 5. turda ise Galatasaray deplasmanında 3-3 sona eren karşılaşmada penaltılarla tur atlayıp Trabzonspor’un rakibi oldular.

Trabzonspor, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterildiği sezonda Türkiye Kupası’nı da kazanarak çifte kupa ile sezonu tamamlamayı hedefliyor. Fırtına, 15 kez final oynadığı Türkiye Kupası’nda 9 kez mutlu sona ulaşma başarısı gösterdi. Trabzonspor, 1976-1977, 1977-1978, 1983-1984, 1991-1992, 1994-1995, 2002-2003, 2003-2004, 2009-2010 ve 2019-2020 sezonlarında kupayı kazanmıştı. Karadeniz ekibi, Galatasaray’ın 18 defa ile en fazla şampiyonluk yaşadığı organizasyonda kupa sayısını 9’a çıkararak, en fazla kupa alan ikinci takım konumundaki Beşiktaş’ı yakalamıştı.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting