Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Helsinki maçı ne zaman, kanalı

Canlı Fenerbahçe-Helsinki maçı ne zaman, kanalı

Fenerbahçe-Helsinki maçı ne zaman hangi kanalda tarihi. Helsinki -Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman hangi kanalda tarihi ve maçın kadroları. UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe-helsinki maçı ne zaman tarihi. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda rakibi HJK Helsinki oldu.

Canlı Fenerbahçe-Helsinki maçının tarihi ve canlı yayın kanalı. UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe’nin rakibi helsinki nerenin takımı, nasıl bir takım.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda ülkemizi temsil edecek Fenerbahçe ‘nin rakibi belli oldu. İlk maçta 2-2 berabere kaldığı Neftçi Bakü takımını evinde 3-0 yenen HJK Helsinki, Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

HJK Helsinki geçen sezon Finlandiya Ligi’ni şampiyon tamamlamıştı. Fenerbahçe’nin HJK Helsinki maçları 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

HELSİNKİ HANGİ ÜLKENİN TAKIMI, GÜCÜ

Helsinki nerenin takımı?

Helsingin Jalkapalloklubi (Helsinki Futbol Kulübü), yaygın olarak HJK Helsinki veya kısaca HJK olarak bilinir, Helsinki, Finlandiya merkezli profesyonel bir futbol kulübüdür. Günümüzde Toni Koskela isimli Finli futbol menajeri tarafından çalıştırılmaktadır. Kulüp, evindeki maçlarını 10 bin seyirci kapasiteli Bolt Arena’da oynamaktadır.

Genel olarak Finlandiya’nın en büyük kulübü olarak kabul edilen HJK, 30 şampiyonluk ile en başarılı Fin kulübüdür. Kulüp ayrıca 14 Fin Kupası ve 5 Fin Lig Kupası kazanmıştır. Finlandiya’nın en başarılı oyuncularının çoğu, yurt dışına transfer olmadan önce HJK için oynamıştır.

FİN TAKIMI HELSİNKE AÇILIMI

HJK, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılan tek Fin kulübüdür. 1998’de Metz’i play-off turunda yenerek bir sonraki sezon için yarışmadaki yerlerini perçinlediler. HJK ayrıca 2014–15’te UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turunda Rapid Wien’i yenerek gruplara kaldı. Kulübün bir Avrupa maçındaki en farklı skoru 2011-12 sezonunda, Galler şampiyonu Bangor City’ye karşı toplamda 13-0’lık bir galibiyetle geldi.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting