Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-İstanbulspor izle

Canlı Fenerbahçe-İstanbulspor izle

Fenerbahçe’nin istanbulspor ile maçı ne zaman saat kaçta sorusu. 2022 FIFA Dünya Kupası’nın ardından yerel liglerde heyecan kupa maçlarıyla başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası’na bu yıl 5. turdan katılan Fenerbahçe, ilk maçında İstanbulspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. İşte, Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, hangi gün ve hangi kanalda sorularının cevapları…

Canlı Fenerbahçe-İstanbulspor kupa maçı e zaman hangi kanalda canlı. 20 Aralık canlı maçlar, Süper Lig’de liderliği elinde bulunduran, UEFA Avrupa Ligi’nde de adını son 16’ya yazdırmayı başaran Fenerbahçe’de gözler, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı olan İstanbulspor karşılaşmasına çevrildi. İşte, Fenerbahçe İstanbulspor maçının başlama saati, yayıncı kanalı ve sarı lacivertlilerin muhtemel ilk 11’i hakkında tüm bilgiler…Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe İstanbulspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam mı, hangi gün?

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı 20 Aralık Salı günü saat 21:00’da oynanacak.Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe İstanbulspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam mı, hangi gün?

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı A Spor’dan canlı yayınlanacak.Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe İstanbulspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam mı, hangi gün?

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

İrcan Can Eğribayat, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Mert, Rossi, İrfan Can, King, Serdar.

FENERBAHÇE ZİRAAT KUPASINI İSTİYOR

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu, ısınma koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas çalışması devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Sarı-lacivertliler, antrenmandan sonra tesislerde kampa girdi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting