Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı izle

Canlı Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı izle

Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı canlı izle bugün. Fenerbahçe’nin kupa maçı bugün saat kaçta hangi kanalda canlı bilgisi. Fenerbahçe. Ziraat Türkiye Kupası maçında Kayserispor’la oynayacak kendi evinde. Ligde bir türlü işleri yoluna koyamayan Fenerbahçe, teselliyi Ziraat Türkiye Kupası’nda arıyor. Sarı-Lacivertli ekibin Son 16’daki rakibi, ligin flaş ekiplerinden Kayserispor. Çeyrek final yolunda Fenerbahçe’yi zorlu bir mücadele bekliyor. Fenerbahçe – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11’ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Canlı Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı izle bugün saat kaçta bilgisi. Ziraat Türkiye kupası canlı maçları izle bugün. Fenerbahçe , Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Kayserispor’u konuk edecek. Çeyrek final yolunda Fenerbahçe’yi zorlu bir mücadele bekliyor. Normal şartlarda, büyükler için sezon başlarken sıralamada sonda yer alan Türkiye Kupası, şu an Sarı-Lacivertliler adına son derece önemli. Yıllardır kulübün üzerindeki ölü toprağının atılması, yeni hocayla başlanacak sezon öncesi takıma ve daha da önemlisi camiaya moral ve umut vermesi açısından kupayı müzeye götürmek şart.
Kayserispor, uzun süre düşme hattı çevresinde yer alsa da artık orta sıralarda bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar da Avrupa hayali için Türkiye Kupası’nı çok istiyor. Ligin formda ekiplerinden Kayseri ise çıkışını kupada da sürdürmeyi amaçlıyor. Kupanın son 16 turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Rakiplerine üstünlük sağlayacak takımlar, çeyrek finale yükselecek.

Fenerbahçe – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Kayserispor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Bu akşam saat 20.30’da başlayacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe – Kayserispor muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Crespo, Sosa, Samuel, Ozan, Valencia, Serdar Dursun

Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Mert, Carole, İbrahim, Kemen, Emrah, Bertolacci, Mane, Gavranovic

Fenerbahçe’de 5 eksik

Fenerbahçe, kupadaki Kayserispor maçı öncesinde yine önemli oyuncularından yoksun. Altay Bayındır, Filip Novak, Luiz Gustavo ve Mesut Özil’den oluşan eksikler listesine son Başakşehir maçında İrfan Can Kahveci de eklenmişti. Omzunda kırık tespit edilen yıldız futbolcu bu akşamki mücadelede görev alamayacak.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting