Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Maribor izle kanalı

Canlı Fenerbahçe-Maribor izle kanalı

Fenerbahçe’nin Maribor maçı hangi kanalda saat kaçta bilgisi. Canlı Fenerbahçe-Maribor izle 10 Ağustos Perşembe saati ve nakle nyayın kanalı., Fienerbahçe’nin Maribor 11’i belli oldu kadroda sürpriz isimler bulunuyor. Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde Maribor’u konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın Ülker Stadı’nda Slovenya temsilcisi ile karşılaşacak.

Canlı Fenerbahçe-Maribor maçı izle saat kaçta hangi kanalda bilgisi. Fener’in Maüüribor maçı linkleri internette. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın Slovenya temsilcisi Maribor’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda yapılacak maç saat 21.00’de başlayacak. Müsabaka, S Sport Plus’tan yayımlanacak.
Karşılaşmada İngiliz hakem Robert Jones düdük çalacak. Jones’un yardımcılıklarını Ian Hussin ile Wade Smith yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Thomas Bramall olacak.

Süper Lig’de geçen sezonu ikinci tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılım hakkı elde eden sarı-lacivertli ekip, organizasyona 2. eleme turundan başladı. Sezona yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde giren Fenerbahçe, bu turda Moldova temsilcisi Zimbru’yu 5-0 ve 4-0’lık skorlarla eledi.

Maribor ise Slovenya Ligi’ni 3. sırada bitirerek 3. numaralı kupaya katılım hakkı aldı. Birinci eleme turunda Malta’nın Birkirkara takımını 1-1 ve 2-1’lik skorlarla geçen Maribor, 2. eleme turunda Lüksemburg ekibi Differdange’yi 1-1’in rövanşında uzatmada 4-3 yenerek tur atladı.

Sloven temsilcisi, ülkesinde 2. haftası geride kalan ligde 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Müsabakanın rövanşı, 17 Ağustos Perşembe günü Slovenya’da oynanacak.

KADRO
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, UEFA’ya bildirilen kadroda şu isimler bulunuyor:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

İSMAİ KARTAL TURDAN UMUTLU

GENÇLERİ DE VAR

Tecrübeli çalıştırıcı, elindeki geniş yerli rotasyonunda tamamı A Milli Takım forması giymiş isimlerden bir 11’le dahi maça çıkabilir: Altay – Mert Müldür, Samet, Serdar, Ferdi – İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, İsmail Yüksek, Emre Mor – Umut Nayir ve Serdar Dursun. Kanarya’da bu isimlere ek olarak alt yaş kategorilerinde kariyerlerinde milli olmuş, Bartuğ Elmaz, Emir Ortakaya, Yiğit Efe ve Emre Demir gibi potansiyelli gençler de yer alıyor.

NAZIM PENDİK’E BURAK SAMSUN’A

Öte yandan Fenerbahçe’de Nazım Sangare ve Burak Kapacak ayrılık aşamasında. Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor’un talip olduğu 29 yaşındaki Nazım için Fenerbahçe’nin bonservis talep etmeyeceği öğrenildi. İstanbul ekibi oyuncuyla maaş pazarlığını sürdürüyor. Ligin bir başka yeni takımı Samsunspor ise Burak Kapacak’ı kiralamak için görüşmelerde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting