Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Maribor maçı ne zaman?

Canlı Fenerbahçe-Maribor maçı ne zaman?

Fenerbahçe-Maribor maçı ne zaman nerede oynanacak. Maribor nerenin takımı nasıl bir takım bilgileri. Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçının tarihi merakla bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin rakibinin kim olacağı ve maçın ne zaman oynanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi 3. ön eleme maçı ne zaman? 3. ön eleme turu ilk maçı ne zaman oynanacak?

Canlı Fenerbahçe-Maribor maçı ne zaman hangi kanalda canlı bilgisi. Fenerbahçe, Maribor’u yenebilir mi Maribor hangi ülkenin takımı nasıl bir takım bilgileri. Fenerbahçe Konferans Ligi 3. ön eleme maçı ne zaman? Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçının tarihi merakla bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin rakibinin kim olacağı ve maçın ne zaman oynanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi 3. ön eleme maçı ne zaman? 3. ön eleme turu ilk maçı ne zaman oynanacak? Detaylar!

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

2. ön eleme turunda Zimbru’yu eleyen Fenerbahçe, Maribor eşleşmesinin ilk maçını 10 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da, rövanş mücadelesini ise 17 Ağustos’ta Slovenya’da oynanacak.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi 3. ön eleme maçı ne zaman? 3. ön eleme turu ilk maçı ne zaman oynanacak?

RAKİP MARIBOR

Uefa Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe’nin rakibi, Differdange’yi uzatma dakikalarda eleyen Maribor oldu.

MARİBOR ÜLKESİ, NASIL BİR TAKIM

NK MARİBOR NERENİN, HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

NK Maribor, Slovenya’nın Maribor şehrinde bulunan profesyonel futbol kulübüdür. Kulüp, Slovenya’nın en üst düzey futbol ligi olan PrvaLiga’da mücadele etmektedir. NK Maribor, Sloven futbolunun en başarılı ve köklü kulüplerinden biridir.NK Maribor, 1960 yılında kurulmuştur ve o tarihten bu yana Sloven futbolunda önemli bir yer edinmiştir. Kulüp, Slovenya PrvaLiga’da birçok şampiyonluk yaşamış ve ülkesini Avrupa kupalarında temsil etme başarısı göstermiştir.

Maribor Ljudski vrt Stadyumu, NK Maribor’un ev sahibi olduğu stadyumdur ve 12,702 seyirci kapasitesine sahiptir.

NK MARİBOR BAŞARILARI NELER?

NK Maribor 1960’dan bu yana 16 Slovenya lig kupası kazanmış ve 9 Slovenya kupası kazanmıştır. Toplamda 25 kupası bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting