Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Nordsjaelland izle

Canlı Fenerbahçe-Nordsjaelland izle

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı saat kaçta hangi kanalda bugün sorusu. Canlı Fenerbahçe-Nordsjaelland  izle EXXEN linkleri internette aranıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk hafta maçında Nordsjaelland’ı ağırlayacak. Sarı Lacivertliler, taraftarı önünde Danimarka ekibini devirip başlangıcı 3 puanla yapmak istiyor. Peki, Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Nordsjaelland muhtemel 11’ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Canlı maç izle Fenerbahçe’nin bugünkü maçı saat kaçta hangi kanalda sorusu. Fenerbahçe 3 puan için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk haftasında Nordsjaelland’ı konuk edecek. Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan, Süper Lig’de 4, Konferans Ligi Elemeleri’nde ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi müsabakayı da kazanan İsmail Kartal yönetimindeki Kanarya, taraftarı önünde 3 puanı kapıp çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. H grubunun aynı saatte başlayacak diğer maçında Ludogorets ile Spartak Trnava, Bulgaristan’da karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

STAT: Ülker Stadı

HAKEM: Gergo Bogar

SAAT: 19.45

YAYIN: Exxen

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar, Djiku, Oosterwolde, Mert Hakan, Crespo, Fred, King, Kent, Batshuayi

YEDEKLER: İrfan Can Eğribayat, Furkan, İsmail, Dzeko, Tadic, İrfan Can Kahveci, Umut Nayir, Zajc, Ahmet Aydın, Becao, Szymanski, Efekan

NORDSJAELLAND: Eriksson, Nygren, Mads Hansen, Ascone, Marxen, Rasmussen, Hey, Zidan Sertdemir, Svensson, Jensen-Abbew, Harder, Barslund

YEDEKLER: Eriksson, Nygren, Mads Hansen, Ascone, Marxen, Rasmussen, Hey, Zidan Sertdemir, Svensson, Jensen-Abbew, Harder, Barslund

Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de 4, Avrupa’da ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi müsabakayı da kazandı. Söz konusu süreçte Avrupa’da çıktığı mücadelelerde rakip fileleri 21 kez havalandıran Fenerbahçe, maç başına 3,5 gol ortalaması yakaladı. Sarı-lacivertliler, kalesinde ise 6 maç sonunda sadece 2 gol gördü.

TEK EKSİK CENGİZ

Sarı-lacivertlilerde ligde son oynanan Antalyaspor müsabakasında sakatlık yaşayan Cengiz Ünder, önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yarın akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Macar hakem Gergo Bogar’ın yöneteceği 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.
İsmail Kartal: 3 puanla başlayalım

İsmail Kartal, antrenman öncesinde öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adamın, “Konferans Ligi’ne taraftarımız önünde başlayacağız. Nordsjaelland tehlikeli bir takım. Yetenekli oyunculara sahipler. İlk düdükten itibaren motivasyonumuzu kaybetmeden oynamalıyız. Gruba 3 puanla başlamak önemli ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, dünkü idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Ryan Kent 11’i istiyor

Sezonun ilk transferlerinden biri olan İngiliz oyuncu, sadece 2 karşılaşmaya 11’de başladı. Kent, 4 maçta kulübede bekleyip süre alamazken, Ankaragücü karşısında ise kadroya giremedi. 26 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor karşısında maçın son anlarında şans buldu ve çok az dakika alsa da etkili bir görüntü çizdi. Pozisyonundaki yoğun forma rekabetinin kurbanı olan Ryan Kent, buna rağmen İsmail Kartal’ın eninde sonunda kendisine şans vereceğine inanıyor.

Bogar ilk kez yönetecek

UEFA, Fenerbahçe ile Nordsjaelland arasında yarın oynanacak karılaşmaya Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Gergo Bogar’ı atadı. 32 yaşındaki hakemin yardımcılıklarını vatandaşları Theodoros Georgiou ve Balazs Szalai yapacak. Gergo Bogar, daha önce Türk takımlarının hiçbir maçında görev yapmadı. UEFA’nın 2020’den beri kulüp turnuvalarında maç verdiği Bogar, Danimarka’dan ise Kopenhag’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 2-0 kazandığı Breidablik mücadelesinde düdük çaldı.
Hücum hattı oldukça zengin

İsmail Kartal’ın bu sezon özellikle hücum hattında birçok alternatifi var. Forvette Michy Batshuayi’nin yanına Edin Dzeko ve Umut Nayir transferleri yapıldı. Belçikalı oyuncunun ayrılığı gündeme geldi. Tecrübeli futbolcu Nottingham ile anlaşmak üzereyken son anda bu iş yattı ve Batshuayi kaldı. 29 yaşındaki forvet, şu anda ikinci golcü konumunda. Ancak Konferans Ligi’nde grup etabının başlamasıyla birlikte bu durumun değişeceğini umuyor. Bu konuda umutlu olması da boşa değil.

Ligde 4’te 4

Dzeko Fenerbahçe, Avrupa’da 6 ön eleme maçı oynadı. İsmail Kartal, bu karşılaşmaların 4’ünde Batshuayi’yi 11’de görevlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, ligde ise Edin Dzeko’dan vazgeçmedi, 37 yaşındaki forvet 4 karşılaşmaya 11’de başlayıp 2’sinde 90 dakika sahada kaldı. Kartal, sezonun ilk bölümünde ağırlıklı olarak Avrupa’da Batshuayi’yi, Süper Lig’de ise Dzeko’yu kullandı. Üstelik bu rotasyonu yaptığında sadece Konferans Ligi’nde eleme maçları oynanıyordu.
4 günde 2 maç

Ligin başlamasıyla birlikte SarıLacivertliler çok yoğun bir döneme girdi. Fenerbahçe, Konferans Ligi’ndeki ilk grup maçında Nordsjaelland ile oynadıktan 2 gün sonra, pazar günü Alanyaspor deplasmanına çıkacak. İsmail Kartal, sezona 8 maçta 6 gol, 5 asistlik muhteşem bir başlangıç yapan 37 yaşındaki Dzeko’yu yıpratmamak için yarınki mücadelede tercihini Michy Batshuayi’den yana kullanacak gibi görünüyor.

‘Nordsjaelland hafife alınmamalı!’

Editörümüz Arda Erol, Fenerbahçe’nin rakibi Nordsjaelland’ın güçlü ve zayıf yönlerini yazdı:

•Duran top organizasyonlarında etkili bir takım. Danimarka Ligi’nde 8 haftada 5 kafa golü attılar. •Ceza sahası içine çok rahat giriyorlar. Buradan 79 gol girişiminin 19’unda başarılı oldular. Yani ceza sahasında neredeyse her 4 gol girişiminin 1’inde başarılı oluyorlar.

•Ligde şu ana kadar maç başına 3.5 net gol fırsatı yakalayarak, 2.6 gol ortalaması tutturdular.
Schjelderup’a dikkat

•Benfica’da bekleneni veremeyen Andreas Schjelderup kiralık olarak geri döndü ve kısa sürede etkisini göstermeye başladı. Delici koşuları tehlike yaratabilir. Tempoyu kolayca yükseltebiliyorlar. Atletik özellikleri yüksek oyunculara sahipler. •Duran toplarda etkililer ama atak sonuçlanmazsa, kontrataktan kalelerinde çok kolay pozisyon veriyorlar.

Stoper Nagalo formsuz

•Bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan ve birçok kulübün radarında olan stoper Adamo Nagalo formsuz bir döneminde. Son Kopenhag maçında takımın en kötülerinden biriydi. Savunmadaki partneri ve takımın kaptanı Kian Hansen de düşüşte. Defansın merkezinde sıkıntı yaşıyorlar.

•Kaleci Andreas Hansen, Konferans Ligi elemelerindeki 4 maçta da gol yemedi. Başarılı file bekçisi Danimarka Ligi’nde 8 maçta ağlarında 8 gol görürken, yüzde 74’lük kurtarış oranı yakaladı.

İrfan Can bambaşka bir görüntü sergiliyor

Sarı-Lacivertliler, İrfan Can Kahveci’yi 2020-21 sezonunun devre arasında ezeli rakibi Galatasaray’ın elinden kapmıştı. Bu transfer çalımı büyük ses getirse de Milli oyuncu performansıyla beklentilerin çok altında kaldı. Futbolundan çok sakatlıklarıyla gündeme geldi. İrfan için Jorge Jesus’lu geçtiğimiz sezon iyi başlamıştı. Ancak bu formunu devam ettiremedi ve 42 resmi maçta 7 gol, 5 asistte kaldı. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise İsmail Kartal ve yıldızlarla dolu kadroda bambaşka bir görüntü sergiledi.

İlk kafa golü

İsmail Kartal da öğrencisini, çok da sevmediği sağ açıkta görevlendirdi. Ancak bu kez Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Fred gibi yıldızların kadroda olması, İrfan Can Kahveci’nin performansının adeta tavana vurmasını sağladı. Milli oyuncu, yeni takım arkadaşlarına çabuk uyum sağladı. 28 yaşındaki futbolcu, henüz 10 maçta 5 gol, 4 asiste ulaştı! İrfan Can Kahveci, son Antalyaspor maçında Dzeko’nun ortasında kariyerinde bir ilki yaşayarak kafayla topu ağlara gönderdi.

Şanssızlık yaşamadı

İrfan, 2021-22 sezonunun başında uyluk sakatlığı nedeniyle 2 ay forma giyememişti. Yıldız futbolcu, geçen sezon ise kasındaki gerilme nedeniyle ilk haftalarda 5 maç kaçırmıştı. Milli oyuncunun şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadan, formunu her geçen hafta yükseltmesi İsmail Kartal’ı en çok memnun eden konulardan biri oldu.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting