Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, kanalı

Canlı Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, kanalı

Fenerbahçe’nin Twente kadrosu açıklandı Fred ve Cengiz Ünder maçta oynayabilecek. Canlı Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda sorusu da yanıtını buldu. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Fred ve Cengiz Ünder, listeye dahil edildi.

Canlı Fenerbahçe-Twente maçının saati, kanalı ve maçın kadroları. Fenerbaçe, Twente’yi yenebilir mi, Twente nerenin takımı, Twente nasıl bir takım soruları.  Fenerbahçe’nin Manchester United’dan renklerine bağladığı Fred ile Marsilya’dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Twente ile oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçlarının kafilesine alındı.

YENİ TRANSFERLER KADRODA
Fenerbahçe’nin Twente kafilesi şöyle: Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Osterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir

İLK MAÇ 24 AĞUSTOS’TA

Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Twente’yi konuk edecek. 24 Ağustos Perşembe akşamı Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Fred ve Cengiz Ünder listede mi? Fenerbahçe'nin Twente kafilesi belli oldu

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting