Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe ve Panathinaikos izle

Canlı Fenerbahçe ve Panathinaikos izle

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos basketbol canlı izle bugün maç kaçta hangi kanalda bilgisi. ergin Ataman yunan takımını başında İstanbul Ülker Arena’ya geliyor. Fenerbahçe ve Panathinaikos, EuroLeague 3. hafta mücadelesinde Ülker Spor Salonu’nda buluşuyor. İtoudis ve Ataman tarihi bir maçta karşı karşıya…

Canlı Fener-Panathinhaikos maçı saat kaçta hangi kanalda bugün sorusu. Avrupa basketbolunun zirvesi EuroLeague’in 3. haftası bugün tarihi bir maça sahne olacak. Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’u konuk edecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.15’te başlayacak. Karşılaşmayı özel kılan; tarihte ilk kez bir Türk takımının başında Yunan, bir Yunan takımının başında da Türk koç olması.

Dimitris İtoudis ve Ergin Ataman’ın takımları, ilk 2 maçlarında birer galibiyet ve yenilgi almıştı. Eski Fenerbahçeli Sloukas da bugün Yoncalar’ın formasını giyecek.

Anadolu Efes ise 20.30’da ASVEL’i ağırlayacak.

ITOUDIS: BENİM ÇOK FAZLA TÜRK ARKADAŞIM VAR

Basın mensupları ile bir araya gelen Itoudis, Yunan bir koçun Türk takımında, Türk bir başantrenörün de Yunan ekibinin başında olması ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Basketbol evrensel bir spor; milletlerin, ırkların bir önemi yok. Türk takımında Yunan, Yunan takımında Türk koç olması çok güzel, hoş bir detay. Benim çok fazla sayıda Türk arkadaşım var. Çok fazla ortak yönümüz var. Eminim Ergin Ataman’ın da aynı şekilde Yunanistan’da çok fazla Yunan arkadaşı olacaktır. Zaten sporun birleştirici bir gücünün olması gerekiyor. Bu bakımdan bu karşılaşma çok değerli.”

ERGİN ATAMAN: BEN AĞIR ATMOSFERE ALIŞIĞIM

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Panathinaikos koçu Ergin Ataman yeni takımı ile Ülker Arena’da çıkacağı ilk maç için şu ifadeleri kullandı: ”Yunanistan’da müthiş bir sevgi var. Sadece Panathinaikos’ta değil, Olympiakos’ta da büyük bir saygı var. Bu saygı benim ismime gelmiyor. Anadolu Efes’te 2 şampiyonluk kazanmış bir koç olduğum için geliyor. Fenerbahçe Beko iyi bir takım, özellikle iç sahada çok tehlikeli bir takım. Ben Ataşehir’in ağır atmosferine alışığım. Bu seviyedeki oyuncuların da buna alışık olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe yaralı geliyor, biraz daha fazla çaba sarf edeceklerdir.”

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting