Ana Sayfa / Spor / Canlı Frankfurt – Fenerbahçe izle

Canlı Frankfurt – Fenerbahçe izle

Fenerbahçe’nin Frankfurt deplasman maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta bilgisi. Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe kadroları ve internette canlı maç izle, Exxen internette nasıl izlenir, Avrupa maçları internette hangi linklerde bilgisi. UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda Alman Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarının İstanbul etabını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Canlı Frankfurt-Fenerbahçe canlı maçı nasıl nereden izlenir, Exxen nasıl izlenir internette çok soruluyor. şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupası maçlarını veren siteler hangileri linkleri ne merak ediliyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de Sivasspor ‘la berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan Sarı-Lacivertliler deplasmanda Eintracht Frankfurt’u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin Frankfurt deplasmanındaki maçı 16 Eylül 2021 tarihinde saat 20.45’te oynanacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı skor takibi ve detaylar

Geçtiğimiz sezon Süper Ligi üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Bu turda HJK Helsinki’yle eşleşen sarı-lacivertliler, Finlandiya temsilcisini toplamda 6-2’lik skorla saf dışı bırakmayı başarmıştı.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu

“Altay, Berke, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım, Kim Min Jae, Szalai, Tisserand, Serdar Aziz, Novak, Gustavo, Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi, Zajc, Max Meyer, Pelkas, Osayi-Samuel, Diego Rossi, Valencia, Berisha – B Listesi: Arda Güler, Arda Okan Kurtulan, Bartu, Melih, Fatih.”

FENERBAHÇE, FRANKFURT DEPLASMANINA HAZIR

Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenman iki grup halinde gerçekleştirildi. DG Sivasspor ile oynanan maça ilk 11’de başlayan oyuncular, ısınma hareketleri ve sahada aktif dinlenmeye yönelik çalışma yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma-pas ve koordinasyon çalışması yaptı. Çift kale maçlarla devam eden idman, bireysel çalışmalarla noktalandı.
İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Jose Sosa, Nazım Sangare ve Serdar Dursun’un tedavilerine devam edildi.
Fenerbahçe hazırlıklarını yarın maçın oynanacağı Frankfurt Stadyumu’nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İlginizi Çekebilir

Fred rövanşta cezalı

F!enerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman hangi kanalda Fenerbahçe’de cezalı ve sakat futbolcular kimler sorusu. Olympiakos …

Sınırsız Hosting