Ana Sayfa / Yaşam / Canlı Galatasaray Akhisar kupa maçı saati

Canlı Galatasaray Akhisar kupa maçı saati

Galatasaray Akhisar Süper kupa maçı canlı yayını tarihi ve saati. Süper Kupa pazar Galatasaray Akhisarspor canhlı maç. Galatasaray ile Akhisarspor, yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda TFF Süper Kupa müsabakasında kozlarını paylaşacak.

atv 5 Ağustos yayın akıyşı ve Galatasaray Akhisarspor Süper kupa maçı saati. TFF Süper Kupa maçında Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Akhisarspor ile yarın saat 20.45’te Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi FIFA kokartlı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak. Bu önemli müsabakada ayrıca Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de kullanılacak.

19. RANDEVU

Galatasaray ile Akhisarspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda bugüne kadar resmi olarak 18 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, 14 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 2 maçta da kazanan taraf çıkmadı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Süper Lig’de oynanan müsabakadan Aslan, 2-1 galip ayrılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting