Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Beşiktaş izle

Canlı Galatasaray-Beşiktaş izle

Galatasaray Beşiktaş canlı maçı izle, derbi canlı maç. Galatasaray’ın Beşiktaş kadrosu. GS-BJK derbi bilet fiyatları ve satışı. Süper Toto Süper Lig’in 13.haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar, 3 haftalık galibiyet orucuna Karagümrük karşısında aldığı galibiyetle dur demişti. Kendi evindeki bu dev maçı kazanmak isteyen Cimbom, camiayı da şampiyonluk havasına sokmak istiyor.

Canlı Galatasaray-Beşiktaş maçı izle, derbi biletleri. İnternette canlı maç linkleri ve canlı maç siteleri. Beşiktaş Süper Toto Süper Lig’in 13.haftası dev derbiye sahne olacak. Seyrantepe’de Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Cimbom, Beşiktaş’ı mağlup ederek Galatasaray camiasını şampiyonluk havasına sokmak istiyor.

1903’te kurulan Beşiktaş ile 1905’te kurulan Galatasaray ilk olarak 22 Ağustos 1925 yılında, Taksim Stadyumu’nda karşılaştı. İlk maçı Beşiktaş 2-0’lık galibiyetle geçmişti. Bu maçta Beşiktaş’ın gollerini atan Refik Osman Top attığı bu gollerle derbi tarihinin ilk gollerini de atmıştı. Galatasaray ise Beşiktaş’a karşı ilk galibiyetini 31 Temmuz 1925’te oynanan İstanbul Futbol Ligi yarı final maçında 6-1’lik skorla aldı.

Bu maçta Galatasaray’ın ilk golünü atan Mehmet Leblebi, Galatasaray adına ilk derbi golünü atan isim olarak tarihe geçmişti. Galatasaray ile Beşiktaş rekabetinde geride kalan 353 maçta Galatasaray 124 galibiyet aldı. Beşiktaş Galatasaray’a 115 galibiyetle cevap verdi. İki takım 114 kez berabere kalarak yenişemedi. Galatasaray ile Beşiktaş mücadelesinde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. Son 25 sezondaki Galatasaray-Beşiktaş derbilerinde Cimbom öne çıkıyor. 1997’den sonra 11 defa şampiyon olan Galatasaray, ligde mutlu sona ulaştığı bu 11 sezonda iç sahada oynadığı tüm Beşiktaş maçlarından galip ayrıldı.

Bu doğrultuda da Cimbom’un tek hedefi galibiyet almak. Siyah-Beyazlı ezeli rakibine şampiyon olduğu hiçbir sezonda iç sahada mağlup olmayan Cimbom’da teknik direktör Okan Buruk da tüm planlarını galibiyet almak üzerine kurdu. Okan Buruk ve yardımcıları, Şenol Güneş’in ilk maçı olan Ümraniyespor mücadelesini özel olarak inceleme altına aldı.

GALATASARAY’DA BEK KARARSIZLIĞI

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Cimbom’da bek kararsızlığı dikkat çekiyor. Teknik direktör Okan Buruk, sağ bekte Leo Duboıs-Sacha Boey, sol bek için Emre Taşdemir Kazımcan Karataş arasında tercih yapacak. Son haftalardaki galibiyet hasretine VavaCars Fatih Karagümrük karşısında son veren Cimbom’da maçtaki perfomanslarıyla Emre Taşdemir ve Leo Duboıs teknik direktör Okan Buruk’un gözüne girdi. Her iki futbolcunun da maçta gösterdikleri iyi performans Okan Buruk’u hem sevindirdi
hem de düşündürdü. Buruk ve ekibi Beşiktaş derbisinde beklerde kime forma vereceğinin
kararını vermeye çalışıyor.

Süper Lig 13. haftada yapılacak Galatasaray Beşiktaş derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyon olma yolunda üç puanı almak isteyen takımların maç hazırlıkları sürerken, taraftarlar da biletlerin satışa çıkacağı tarihi araştırıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satılacak? İşte detaylar…

Süper Lig 13. haftada yapılacak Galatasaray Beşiktaş derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Takımların maç hazırlıkları devam ederken, takımlarına destek olmak isteyen taraftarlar da biletlerin satışa çıkacağı tarihi araştırıyor.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİ BİLET SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Heyecanla beklenen derbinin biletlerinin satışı henüz başlamadı. 5 Kasım tarihinde yapılacak derbinin biletlerinin karşılaşmadan bir iki gün önce satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN?

Büyük derbi Galatasaray-Beşiktaş maçı 5 Kasım günü saat 20:00’da başlayacak.

galatasaray beşiktaş derbi bileti

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ CANLI YAYINLANACAK MI?

Taraftarların yakından takip edeceği maç, Beni Sports kanalında şifreli ve canlı yayınla aktarılacak.

SACHA BOEY KADRODA YER ALACAK?

11. haftada Alanyaspor ve Galatasaray maçında Sacha Boey, Daniel Candeias’a yaptığı hareketin sonucunda direk kırmızı kart almıştı. Kurallara göre direk kırmızı kart alındığında iki maç ceza veriliyor. Pozisyondan dolayı PFDK’ya sevki yapılmadı ve Sacha Boey sadece bir maçlık ceza yedi. Karagümrük karşılaşmasında yer almayacak olan oyuncu, Beşiktaş karşılaşmasında sahada yerini alacak.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting