Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Beşiktaş maçı iptal mi olacak?

Canlı Galatasaray-Beşiktaş maçı iptal mi olacak?

Galatasaray-Beşiktaş deri maçı oynanacak mı, Galatasaray, derbinin iptal olmasını neden istedi TFF ne karar verecek sorusu. Bu pazartesi oynanması beklenen GS-BJK maçı oynanacak mı, iptal mi edilecek bilgisi.

Canlı Galatasaray-Beşiktaş maçı oynanacak mı, ertelenecek mi yoksa iptal mi edilecek. 14 Mart Pazartesi derbi Galatasaray-Beşiktaş maçı bilgileri, Galatasaray yönetimi derbinin neden iptal edilmesini istiyor sorusu. Galatasaray Süper Toto Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş ile derbi maça çıkacak. Galatasaray derbinin iptali için TFF’ye başvurdu. Beşiktaş ise derbinin oynanmasını istiyor. Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda olacak. Derbinin muhtemel 11’leri ne? Maçın canlı özet anlatımı karar.com sayfasından takip edebilirsiniz.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş ile 14 Mart Pazartesi günü evinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıktan sonra ara vermeden Beşiktaş maçının ilk çalışmasını yaptı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde İstanbul’a dönemeyen sarı-kırmızılı ekipte, Barcelona ile oynanan maçta ilk 11’de görev alan futbolcular, otelde yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer futbolcular ise Espanyol’un tesislerindeki antrenmanda top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Atak sonlandırma çalışmasının ardından dar alanda yoğun tempoda oynanan çift kaleyle oyuncular günü tamamladı.

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Barselona’dan İzmir’e dönecek Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarını bu şehirde sürdürecek.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİNİN ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında 14 Mart Pazartesi günü Beşiktaş’la yapacakları derbinin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.

Siyah beyazlı yöneticiler, “Takımımız şu anda Vodafone Park’ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda dün Barcelona ile deplasmanda karşılaşan ve 0-0’lık sonucun ardından İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle kente dönemeyerek rotayı İzmir’e çeviren Galatasaray’da yönetimin, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) Beşiktaş maçının ertelenmesi için talepte bulunması bekleniyor. Beşiktaş Kulübü’nün asbaşkanı Emre Kocadağ, bu iddialarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Cicaldau, Kerem, Mohamed

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosıer, Welinton, Vida, Umut, Atiba, Necip, Ghezzal, Teixeıra, Larin, Güven

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da tutuklanan 5 holiganın isimleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek terör estiren ve tutuklanan 5 holiganın isimleri. 13 saldırgandan 5’i tutuklandı …

Sınırsız Hosting