Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Kopenhag izle kanalı

Canlı Galatasaray-Kopenhag izle kanalı

Galatasaray-Kopenhag canlı maçı izle e zaman maçın hakemi kim sorusu. Şampiyonlar Ligi grup maçları ve Galatasaray’ın ilk maçı tarihi ve rakibi bilgileri.

Canlı Galatasaray-Kopenhag izle hangi kanalda saat kaçta ve maçın kadtoları ve hakem bilgileri. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ilk grup maçına çarşamba günü çıkacak hedef galibiyet. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Bu önemli maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Yardımcılıklarını Martin Margaritov ve Diyan Valkov üstlenecekken dördüncü hakem olarak Georgi Ginchev görev yapacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, 20 Eylül Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleşecek olan maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

Georgi Kabakov’un yardımcılıklarını ise Martin Margaritov ve Diyan Valkov üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Georgi Ginchev olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvası olarak bilinmektedir. Galatasaray’ın bu turnuvadaki ilk maçında Bulgar hakem Kabakov’un görev alacak olması, Türk futbolseverler tarafından büyük bir önem taşımaktadır. Maç, İstanbul’da büyük bir heyecanla beklenmekte ve uluslararası futbolseverlerin ilgisini çekmektedir.

GS-KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN KANALI
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında Kopenhag’la karşı karşıya gelecek. Elemelerde yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, gruplar aşamasına galibiyetle başlamak istiyor. Peki; Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak? İşte tüm bilinmesi gerekenler…
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray ile Danimarka temsilcisi Kopenhag kozlarını paylaşacak. Mücadeleye dair tüm bilgiler haberimizde…

GALATASARAY KOPENHAG MUHTEMEL 11’LER

G.Saray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Kopenhag: Grabara; Meling, Vavro, Diks, Jelert; Falk, Gonçalves, Elyounoussi; Achouri, Oskarsson, Bardghji.

ZAHA KADRODA OLACAK

Teknik direktör Okan Buruk, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Wilfried Zaha’nın Kopenhag maçı kadrosunda olacağını açıkladı.

GALATASARAY – KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Devler Ligi’nde oynanacak Galatasaray ile Kopenhag maçı, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19.45’de başlayacak. Dev mücadele EXXEN’den canlı yayınlanacak.

.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting