Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray – Lokomotiv Moskova izle
GALATASARAY, LOKOMOTİF MOSKOVA MAÇINA HAZIR

Canlı Galatasaray – Lokomotiv Moskova izle

Galatasaray-Moskova maçı ne zaman hangi kanalda canlı bilgisi. Avrupa Ligi canlı maçlar. UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, evinde Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı yenerek gruptan lider çıkmak istiyor. Maçın detayları merak ediliyor. Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi?

Canlı GS-L. Moskova maçı izle, saati, naklen yayın kanalı bilgisi. Avrupa Lig Türk takımlarının canlı maçları ve kanalı. Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 4. hafta mücadelesinde Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı ağırlayacak. Galatasaray, bu karşılaşmada 3 puan alma gayretinde. Futbol severler karşılaşmaya az bir süre kala Galatasaray – Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? gibi sorulara cevap arıyor. Galatasaray – Lokomotiv Moskova maçına dair tüm detaylar haberimizde

GALATASARAY – LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?
NEF stadyumunda 4 Kasım 2021 Perşembe günü 20:45’te başlayacak olan Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçı, Exxen’de canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçını CBC Sport kanalından da izleyebilecek.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda 4 Kasım Perşembe günü Rusya ekibi Lokomotiv Moskova ile yapacağı 4. hafta maçını İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting