Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray – Olimpija maçı izle kanalı

Canlı Galatasaray – Olimpija maçı izle kanalı

Galatasaray – Olimpija maçı bugün saat kaçta hangi kanalda canlı bilgisi. Galatasaray’ın Olimpijamaç kadrosu kadroya alınmayan ünlü futbolcular bilgisi. Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile bu gece UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Deplasmandaki ilk maçta 3-0’lık galibiyetle avantajı elde eden sarı-kırmızılılar, adını play-off turuna yazdırmak istiyor. Galatasaray, turu geçmesi durumunda play-off’ta Norveç’in Molde ile Faroe Adaları’nın Kİ Klaksvik takımlarının eşleşmesinden gelecek rakiple karşılaşacak.

Canlı Galatasaray-Olimpija maçı izle bugün saat kaçta hangi kanalda bilgisi. 15 Ağustos canlı maçlar. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmandan 3-0’lık galibiyetle dönen Galatasaray, rövanşta Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı konuk ediyor. Rams Park’ta yapılacak maç saat 21.00’de başlayacak. Müsabaka, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Müsabakayı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. Ciro Carbone ile Alessio Berti’nin yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marcenaro olacak

Slovenya’daki ilk maçı Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip, 2 ve daha az farklı mağlup olması durumunda dahi tur atlayacak.

Olimpija Ljubljana’nın 3 farklı kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Daha farklı Olimpija Ljubljana galibiyetlerinde ise sarı-kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi’de yoluna devam edecek. Sarı-kırmızılı ekip, her türlü beraberlikte de turu atlayan takım olacak.

Galatasaray, turu geçmesi durumunda play-off’ta Norveç’in Molde ile Faroe Adaları’nın Kİ Klaksvik takımlarının eşleşmesinden gelecek rakiple karşılaşacak. Aston Villa’ya transferi için el sıkışılan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo’nun Olimpija Ljubljana’ya karşı forma giymesi beklenmiyor

Zaniolo’nun dışında UEFA listesine bildirilmeyen Tete, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay da Slovenya temsilcisine karşı görev yapamayacak.

ICARDI VE ZAHA TARAFTARLA BULUŞUYOR

Galatasaray’da bonservisi alınan Mauro Icardi ile yeni transfer Wilfried Zaha ilk kez Rams Park’ta maça çıkacak. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli yıldız Icardi, ilk Olimpija Ljubljana maçı ile Süper Lig’deki Mondihome Kayserispor maçlarında sonradan oyuna girerek süre aldı. Zaha da Kayseri temsilcisine karşı forma giydi.

İki futbolcu da Olimpija Ljubljana maçıyla bu sezon ilk kez iç sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

MUHTEMEL 11

MUSLERA

BOEY

NELSSON

ABDÜLKERİM

ANGELINO

TORREIRA

OLIVEIRA

YUNUS

MERTENS

KEREM

BAKAMBU

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting