Ana Sayfa / Spor / Canlı Galatasaray-Trabzonspor maçı izle

Canlı Galatasaray-Trabzonspor maçı izle

Galatasaray-Trabzonspor canlı maçı izle bugün. Galatasaray’ın bugünkü Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaçta bilgisi. GS-TS canlı maç izle internette linkler. Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması nefes kesecek. Okan Buruk’lu Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor karşısında kazanıp moral bulmak ve galibiyet serisine başlamanın peşinde. Nenad Bjelica’lı Trabzonspor ise RAMS Park’ta kazanıp 2’de 2 yapmak istiyor. Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlikler dikkat çekerken bugünkü 90 dakikadan çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Dev maç bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘bein sports 1 GS TS canlı izle, bein sports 1 GS TS şifresiz’ araması yapıyor. Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray-Trabzonspor canlı maç izle bugün. 19 Ağustos canlı maçlar ve internette canlı maç linkleri aranıyor. Galatasaray bugün evinde Trabzonspor’u ağırlıyor. Trendyol Süper Lig’in henüz ikinci haftasında nefes kesecek bir mücadele futbolseverleri bekliyor. Okan Buruk yönetimindeki son şampiyon Galatasaray, Nenad Bjelica ile kabuk değiştirmeye çalışan Trabzonspor’u konuk ediyor. İki takımda da yeni yıldızların performansı büyük merakla bekleniyor. Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlikler dikkat çekiyor. Geride kalan 10 müsabakada 4 karşılaşma berabere sona erdi. Sarı-Kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, BordoMavililer de 3 kez kazanan taraf oldu.
Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam RAMS Park’ta oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Galatasaray-Trabzonspor muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Berkan, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic (Baniya), Denswil, Eren, Kourbelis, Doğucan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Umut (Gomez)

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.
Okan Buruk’la 14’te 4 zafer

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde bugüne kadar Trabzonspor ile 14 kez karşılaştı. Buruk; Galatasaray, Başakşehir, Akhisarspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Elazığspor ile Bordo-Mavililer’e karşı oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Nenad Bjelica takımına güveniyor

Bordo-Mavililer, bu sezonki ilk büyük maçına Galatasaray deplasmanında çıkıyor… Antalyaspor galibiyetiyle lige start veren Fırtına’da tüm planlar galibiyet üzerine. Visca, Orsic gibi önemli eksiklere; bazı mevkilere beklenen transferler gecikmesine rağmen teknik direktör Nenad Bjelica takımına güveniyor. Basın toplantısında, “Galatasaray son şampiyon. Yaptıkları takviyelerle güçlendiler. Avrupa’da da ekstradan 4 maç oynadıkları için daha hazırlar” diyen Bjelica, dün son idmanda takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 51 yaşındaki çalıştırıcı, “Zor bir atmosfere gidiyoruz. Hiç kolay olmayacak. Ancak bu takıma güveniyorum. Büyük maçları çok isteyen, sonuna kadar mücadele eden kazanır. Biz de sonuna kadar savaşacağız. Size inanıyorum, kazanan biz olacağız” sözleriyle oyuncularına seslendi.
İlk 11’i belli gibi

Bjelica sahaya süreceği 11’i de genel hatlarıyla netleştirdi. Savunmada Eren Elmalı, Denswil ve Larsen’in yeri garanti. Stoperde Benkovic ön planda ancak yeni transfer Baniya’nın oynama ihtimali var. Orta sahada Kourbelis, Doğucan, Bakasetas üçlüsünün olması. Visca’nın yokluğunda Abdülkadir’in sağa geçmesi bekleniyor. Solda Trezeguet’nin yeri garanti. İleri uçta ise Umut Bozok formaya daha yakın.

136. randevu

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 135 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 60 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 44 defa rakibini mağlup etti. 31 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 176, Karadeniz ekibi ise 152 kez rakip fileleri havalandırdı.
Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona ererken, İstanbul’daki maçı Galatasaray 2-1’lik skorla kazandı.

Ligde 101. maç
İki takım arasında Süper Lig’de oynanan 100 karşılaşmada ise Galatasaray 43 defa 3 puan sevinci yaşarken, Trabzonspor da 32 kez sahadan galip ayrıldı. 25 maçta ise kazanan çıkmadı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 129, bordo-mavililer ise 115 gol attı.

Bu sezon 5 resmi maç oynadı

Galatasaray, bu sezon şimdiye kadar 5 resmi maç oynadı ve 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sezonu erken açan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Zalgiris’i 2-2 ve 1-0’lık skorlarla eledi. Aslan, 3. ön eleme turunda da Olimpija Ljubljana’yı 3-0 ve 1-0’lık skorlarla geçti. Galatasaray, son olarak Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Son 10 maçta iki takım da 3’er kez kazandı

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlikler dikkat çekiyor. Geride kalan 10 müsabakada 4 karşılaşma berabere sona erdi. Sarı-kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer de 3 kez kazanan taraf oldu.

Aslan, evinde 17 karşılaşmada yenilmedi
Galatasaray, Süper Lig’de evinde oynadığı son 17 müsabakada kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar, sahasında son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a karşı aldı. Cimbom, geride kalan 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Son 7 lig maçını kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig’de son olarak geçtiğimiz sezon deplasmanda karşı karşıya geldiği Beşiktaş’a yenildi. Sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından geçtiğimiz sezon oynadığı 6, bu sezon da 1 maç olmak üzere toplam 7 mücadelede 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting